VENERA U VODOLIJI DO 25. FEBRUARA: Na ovaj dan život vam se može promeniti U POTPUNOSTI!

Autor: Republika

Lifestyle

08.02.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka planeta kada se nađe u Vodoliji počinje da dopušta sebi izlazak iz uobičajene forme. Prosto rečeno, kao da dobije neki strujni udar, pa se varnice, po nekom višem smislu, kome još nismo dorasli, raštrkaju na sve strane.

RepublikaFoto: pixabay.com/Ilustracija
Foto: Ilustracija

Trenutno su svi pogledi uprti u sazvežđe Vodolije jer je ona sada domaćin jednog velikog festivala! U goste je pozvala Saturna, Jupitera, Sunce, Merkura i Veneru!

A u četvrtak se planira i specijalna fešta pod nazivom mlad mesec u Vodoliji! Ovo zvuči kao neverovatan provod, onaj koji se pamti do kraja života. Pa ipak, ima i onih koji nisu pozvani. Uran i Mars su ostali u Biku, negodujući. Oni imaju drugi plan i od njega se neće odustati. 

Leptirići u stomaku

Venera u Vodoliji je sve, samo ne tiha, mirna, odmerena žena. Ona je divlja i neukrotiva, ali ne na animalni način, već intelektom i znanjem. Kako je Vodolija najviši princip humanosti i progresa, veoma često žene i muškarci pod njenim jakim uplivom postaju večiti borci za pravdu, aktivisti, pokretači promena nabolje. Vole ljude i trude se da uvek budu zagledani u budućnost. Kada ih sretnete na ulici, oni će uvek znati sve što se dešava, kako u bliskom okruženju tako i na drugom kraju planete. U tome im, svakako, pomaže i tehnologija jer su u nju potpuno zaljubljeni. Najnoviji gedžeti samo su osnova da se preživi. A vrlo često se i sami bave raznim istraživačkim radom, od kodiranja, kloniranja do leta u svemir. Tamo gde napretka nema, neće se dugo zadržati jer im je dosadno! Ona je prva žena pilot, prvi astronaut, nobelovka iz oblasti nauke. Ona je pronalazač.

Kad ova Venera voli, to je sve, samo ne klasična ljubavna priča. Ovde je sve električno, napeto i sklono stalnim promenama. Ova Venera nema leptiriće u stomaku, ona ima munje i gromove! Voli tolikim intenzitetom da i sama teško može tu količinu emocija da podnese. Kada vas osvaja, bićete njen apsolutni fokus! Želeće da zna sve o vama, da vam pomogne da se oslobodite nekih starih trauma. Želeće da od vas napravi novi, napredniji model! I sve to iz veoma čistih namera, da pomogne čoveku u vama.

 

Mlađak

Na globalnom planu možemo da očekujemo mnoga dešavanja. Od neverovatnih izuma nauke i tehnike, neočekivanih skokova na berzama, pokretanje raznih inicijativa koje se tiču jednakosti i slobode govora i kretanja. Mlad Mesec je novi početak, to je seme koje sejemo da bismo kasnije imali dobru žetvu. Kako je u astrološkoj simbolici Mesec taj koji vlada narodom, zbog jake Vodolije možemo očekivati i pobune. Ipak, ovo bi trebalo da bude i konstruktivno i kreativno. Neki novi način borbe za slobodu. Ovo je u neku ruku lud narod, ali na vrlo zanimljiv način.

Provociraće vas, iznerviraće vas. Ona nije tu da bi vam ugodila, ona se pojavila da vas zbuni, razoruža
i nastavi dalje, ostavljajući vas u čudu

Poklanjaće vam najblesavije poklone, one koje samo vi imate, lične i neponovljive! Ostavljaće vam poruke na neočekivanim mestima i priređivaće razna iznenađenja. Pomislićete da ste potpuno posebni i apsolutni vladar njenog srca.

Ipak, kada se budete navukli na svu tu pažnju i kada počnete da očekujete takav tretman, možete se iznenaditi ako je vidite kako s potpuno istom željom i žarom žuri da pomogne bilo kom slučajnom prolazniku.

Ne radi ona to da bi vas povredila, naprotiv, to je njena potreba da svi budemo jednaki i da se prema svakome odnosimo kao prema samom sebi. Ona neće razumeti zašto želite stabilnu vezu jer za nju je to najveća kazna. Ona će uvek prednost dati slobodi jer to je njeno drugo ime. Nema svrhe kontrolisati je, ona ne planira da vas obmanjuje ili laže. Reći će vam sve kako jeste, a vi vidite umete li da se nosite s tim. Ako umete, evo šanse za divnu i uzbudljivu vezu. Ako ne umete, bolje da ostanete samo prijatelji. Jer ona i to može.

Stil i estetika

Venera u Vodoliji je hrabra u svemu, pa i odevanju. Prepoznaćete je po vrlo upadljivoj garderobi, ekstravagantna i inspirišuća, ona ima cilj da bude autentična i ne želi da robuje modi. Nju baš briga što ćete biti šokirani, ona to i želi, da vas isprovocira. S druge strane, često nosi onu garderobu koja joj ne smeta da se bavi nekim ozbiljnijim stvarima. Zato je često u autfitu koji flertuje s komunističkim vizuelnim identitetom, radničkim odelima i kombinezonima, uniformama koje nose alpinisti, piloti, sportisti... samo da ne liči na vojsku ili policiju. Epoha koja joj odgovara jeste rokenrol zbog jake potrebe za oslobođenjem svake vrste, od seksualnih sloboda do borbe protiv militantnih političkih težnji.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ubrzavanje!

Na svom proputovanju kroz Vodoliju, Venera nam obećava mnogo dešavanja. Postoji veliki broj astrologa koji ovaj februar naziva mesecom ljubavi, zaista, ovde ima toliko prilika da se napokon desi sve što se nije desilo. Kad, kako i na koji način, to već niko precizno ne može da predvidi, pa ipak, emocije će biti jake, nabijene i eksplozivne!

11. 2. 2021.
Već početkom nedelje počećemo da osećamo nalete velikog optimizma i naizgled bezrazložne sreće. Radi se o tome da se ova oslobođena Venera približava najvećem benefitu zodijaka Jupiteru! Udruženi, njih dvoje će nam povećati kapacitete za ljubav, radost, ali i životni smisao. Dobro je sada osloboditi se nekih ustaljenih formi koje su suštinski nazadne.

Kulminacija će se dogoditi upravo u četvrtak, kada će se, pored ove ekgzaktne konjunkcije ovih dvaju planeta, dogoditi i mlad mesec, takođe u Vodoliji. Ovaj dan ima potencijal da nam promeni život, samo ako imamo hrabrosti da mu dozvolimo. Počnite nešto novo, makar to bilo simbolično zamišljanje u mislima. Čak iako je Merkur retrogradan, ovo je dan koji nudi najveći potencijal i dobro je nešto planirati, nešto novo i drugačije.

13. 2. 2021.
U subotu će se Venera na svom putu kroz Vodoliju susresti s Merkurom, koji kao da je nešto zaboravio, pa se vraća. Da nije zaboravio, njih dvoje se ne bi ni sreli. On je trikster, pa možete očekivati puno komunikacije i priznavanja ljubavi. Telefoni rade punom parom, inboks je pun, a možda vam i neko greškom izjavi ljubav, pa od cele priče ispadne neka divna romantična komedija.

19. 2. 2021.
Danas će se Venera naći u egzaktnom kvadru s onim koji je najviše zanima Marsom. Ovo je kulminacija. Do sada je Venera provocirala svojim stavom, šarmom i slobodom. Sada Mars više ne može da izdrži. Udario junak na junaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading