ŽELITE VIŠE PARA!? Unesite ovo u svoj dom i doslovno ćete SPAVATI NA NOVCU!

Autor: Republika

Lifestyle

31.01.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa ovim talismanom se može aktivirati region bogatstva i prosperiteta u kući za stabilne i trajne prihode.

Bik se u nekim zemljama smatra svetom životinjom i donosi uspeh u biznisu, uspeh u investicijama, prosperitet, bogatstvo, obilje, uspeh i sreću domaćinstava.

Bik donosi više sreće nego krava. Njegova mišićava figura je namenjena onima koji nameravaju da steknu bogatstvo i obilje. Savršen je poklon za one koji pokreću nove poslove, piše Moj Enterijer.

Mnogi budistički sledbenici veruju da je sposobnost transformacije bika da sve želje pretvori u stvarnost. U indijskoj mitologiji, bik/vo su obožavane životinje. Ljudi imaju duboko uverenje da svaka želja šapnuta na uvo biku stiže do Šive, moćnog indijskog božanstva i zasigurno je odobrena.

Na zapadu, izraz "bull" na berzi odražava rast deonica na duži vremenski period. Tako bik simbolizuje krajnju korist, uspeh i blagostanje. Za investicije vezane za feng šui, berzu, karijeru, bogatstvo i obilje, uspešne sastanke postavite sliku bika na vašem desktopu ili feng šui statuu Charging Bull na sto u kancelariji. Ova statua često krasi kancelarije biznismena na Vol Stritu

Svaka životinja, bilo da se radi o ovci, biku, konju, slonu ili nosorogu, odražava kvalitet određene frekvencije. Ovo je važan aspekt, zbog čega slika životinja u slikarstvu i skulpturi utiče na našu dušu i može doneti unutrašnju ravnotežu i isceljenje.

Stavite figure bika u jugoistočni ugao dnevne sobe vašeg doma prema energetskoj mapi feng šuija, ako želite brzo da se obogatite aktiviranjem vašeg kutka bogatstva.

 
Stavljajući statuu bika na sever, dodajete potsticaj karijeri i otklanjate prepreke u radu. Bik će vas takođe zaštititi od negativnih namera vaših konkurenata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading