PRIVUCITE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Unesite ovih 5 boja u svoj dom, a obilje će vam dolaziti kao magnetom privučeno!

Autor: Republika

Lifestyle

12.01.2021

02:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privucite obilje u svoj dom!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Feng Šui nam pomaže da stvorimo pozitivno životno okruženje i pravilnom upotrebom stvari oko nas privučemo obilje sreće, novca, ljubavi, zdravlja. Boje u vašem domu su od vitalnog značaja za stvaranje asmosfere kojoj težite.

Sa bojama koje vam prijaju u okruženju vaše raspoloženje se podiže a da toga niste ni svesni, prenosi Moj enterijer. Različite boje stvaraju različitu energiju u domu, a pred vama je mali vodič za njihovo tumačenje.

1. ŽUTA

Najsjajnija dugina boja koja označava samo Sunce i koja ima izrazito pozitivan uticaj na svoje okruženje. Postoji zaista mnogo nijasni žute boje od kojih možete odabrati onu koju smatrate najprivlačnijom i njom oplemeniti svoj dom. Svetlo žuti tonovi su posebno prijatni za gledanje jer daju svežinu jednom savremenom okruženju.

2. CRVENA

U kineskoj kulturi crvena boja predstavlja sreću, uzbuđenje i svakako romantiku. Duboki crveni tonovi na zidovima ili dekorativni predmeti poput jastuka u ovoj boji uneće pozitivne vibracije u vaš dom. Štaviše ova boja će pomoći i da se rasplamsa strast između vas i vaše voljene osobe.

3. NARANDŽASTA

Veliki broj ljudi crvenu boju smatra previše intenzivnom za korišćenje u enterijeru. Ako ste među njima, vaša alternativa može da bude narandžasti ton. Ova boja će vam obezbediti sreću u krugu porodice i prijatelja, jer se smatra vrlo društvenom bojom.

 

4. ZELENA

Zelena boja je ona koja označava obnavljanje i uopšte novi početak. Zelena boja se smatra bojom izlečenja, zbog čega je dobro koristiti je u enterijeru jer promoviše dobro zdravlje ukućana. Osim na zidu ona se može naći i u obliku tekstilnih elemenata.

5. BELA

Jednostavna i suptilna, bela boja može mnogo toga pozitivnog doneti vašem okruženju. Ona je boja čistoće i smirenosti, pa ju je potrebno u obilnoj količini koristiti u domu kojim želite da vladaju harmonija i sklad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading