PSIHOTERAPEUT MILIVOJEVIĆ OTKRIVA: Postoje tačno određene stvari koje morate da uzmete u obzir kada birate PARTNERA!

Autor: Republika

Lifestyle

11.01.2021

16:25

Dr Zoran Milivojević, srpski psihoterapeut i autor brojnih knjiga o psihologiji ljubavi, otkriva glavne uzroke nesrećnih brakova.

PSIHOTERAPEUT MILIVOJEVIĆ OTKRIVA: Postoje tačno određene stvari koje morate da uzmete u obzir kada birate PARTNERA!

Printscreen/youtube.com

Komentari (6)

Loading
SSM

12.01.2021 09:08

Volim da ga slusam i citam sta god napise.Pravi strucnjak koji realno vidi stvari,ne mudruje kao neki.

Filipa

12.01.2021 09:46

Sjajan tekst, odnosno sjajno mišljenje psihoterapeuta Milivojevića!

bambi

12.01.2021 12:01

Bitno je samo prepoznavati i izbegavati sponzoruse na vreme. Treba biti oprezna, jer su se namnozile od pojave rijaliti emisija. Otprilike 90% mladih devojaka su sponzoruse. Prepoznaju se po hirurski umetnutnim sanitarnim materijalima u grudi i pozadinu, oskudnom recniku, tetoviranim obrvama, izdeformisanom usnom, tetovazama. Narocito obratiti paznju ako stalno drze ajfon u ruci, ako dok puse presaviju cigaru u zglobu. Sto se verbalnog dela tice, razmotriti da li stalno ponavljaju uzas, strasno, dadadada, da li se kezelje i smeju bez povoda, da li se klate klibere. Inace farbanje sa hemikalijama ih odmah odaje i brendirana garderova iz Bangladesha.

Iva

12.01.2021 12:03

On ima malo mizogen stav prema zenama. Kao one mnogo biraju pa zato posle imamo pad nataliteta. Da se svim zenama omoguci da prave decu bez muskaraca i da im se da dovoljno novca. Mozda bi vecina njih imala po jedno dete. Nije on strucnjak nikakav Cudno je kako prodaje uopste svoju pricu koja je cesto na nivou jednog neandertalca

Ana

12.01.2021 13:14

Ako se ne udate i ne izrodite decu, bice propast sveta. Bolje da izradjate decu i budete nesrecne pored raznoraznih budaletina. To je njegov stav, ugrubo. Ako neko ne nadje partnera, ne mora ni da ga ima. To sto ljudi ubedjuju druge da su srecni u braku je njihova potreba da ih drugi vide na taj nacin i da im se dive. A istina je potpuno drugacija. Sreca nije ono kako te drugi vide, nego kako ti se dusa oseca. Zaista nekom reci da ne treba da bira jer se malo dece radja je jezivo seksisticko i zenomrzacko razmisljanje.

pkstariji

12.01.2021 14:14

@Ana - "Spusti kriterijume" je najgluplji mogući savet koji se može dobiti. Gluplje od toga je samo taj savet poslušati. Biti sa jednom osobom, a misliti na drugu nije pošteno ni prema toj osobi, ni prema sebi. Ima jedna posebno dobra scena u filmu "Besani iz Sijetla", kada devojka na dan zaljubljenih kaže momku da ne može da bude sa njim, a on odgovara: "U redu je. Ne želim da budem neko ko će samo biti dovoljno dobar."