Jedna tehnika farbanja kose obeležiće 2021: Izgleda prelepo i uopšte nije zahtevna

Autor: Blic žena, Republika

Lifestyle

08.01.2021

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godini pandemije korona virusa naučili smo da su ipak praktičnost i komfortizam iznad svega, a to se odrazilo na brojne segmente - trendove u svetu mode, šminke, frizure, industriji zabave...

 

RepublikaFoto: Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Između ostalog, žene su proredile odlaske kod frizera i akcenat stavile na frizure i boje kose koje je lako održavati.

Zato nas ne čudi što je kao najveći trend za 2021. kada je reč o farbanju kose najavljena takozvana soft baleyage tehnika.

Svi znamo za baleyage tehniku, a ovo je njena još jednostavnija varijanta koja podrazumeva senčenje pramenovima koji ako to situacija zahteva mogu da se obnavljaju i samo jednom u godinu dana.

U ovoj tehnici prelazi su veoma, veoma diskretni, gotovo neprimetni i koristi se nekoliko različitih, a opet sličnih nijansi iste boje. Boja je najintezivnija pri krajevima, dok se na korenu zadržava vaša prirodna boja kose.

Po želji možete staviti gušće ili ređe pramenove, ali u oba slučaja važno je da kreću tek od sredine kose. Ova tehnika će osvežiti vašu prirodnu boju, lepo uokviriti lice i podmladiti vas, a ipak nećete morati svaka 2 do 3 meseca kod frizera na održavanje. Sjajno, zar ne?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading