SRPSKI TELEGRAF POKLANJA DODATAK "TETKA SAVETA": Ovih 10 stvari morate očistiti kad se virus pojavi u kući!

Autor: Republika

Lifestyle

29.12.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf svake srede svojim čitaocima poklanja dodatak "Tetka Saveta" u kom se može pronaći puno korisnih saveta za održavanje i uređenje doma. Tako će biti i ove srede...

U novom broju "Tetka Savete" saznaćete koja to mesta u kući posebno dobro treba da očistite i dezinfikujete kada neko od ukućana dobije virus i razboli se. Uz pomoć ovih saveta možete da sprečite da se zarazi još neko u porodici. 

Osim toga, u ovom broju dajemo čak 20 ideja za originalne i korisne poklone za Novu godinu. To vam i te kako može biti od pomoći jer dobro znamo koliko traženje adekvatnih poklona nekada ume da bude teško. 

Nova "Tetka Saveta" donosi i savete za savršeno okićennu jelku po pravilima feng-šuija što vam može donesti sreću i zdravlje, a saznaćete i koje to zamene možete da koristite kada vam tokom pripreme kolača nestane neki sastojak ili na pola pripreme shvatite da ga niste ni imali. 

Pored svega toga, u novom broju otkrivamo kako trgovinski lanac "Zara" obmanjuje potrošače u našoj zemlji!

Sve ovo možete pronaći u sutrašnjem dodatku "Tetka Saveta"...

Foto: Republika
Tekst potpisa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading