Rešenje za "NEMAM ŠTA OBUČEM" problem: Saveti da budete moderne i tokom zime

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

27.12.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikom broju ljudi spremanje za posao ide mnogo lakše zimi nego leti – lakše se razbuđuju, lakše i brže se oblače, sve rade sa više elana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zimi, veliki broj žena, ima češće ,,nemam šta da obučem dane“, zato je dobro imati u rukavu nekoliko kombinacija za kojima ćemo posegnuti svaki put kad dođemo u ovu situaciju.

Pantalone, košulja i džemper

Ova kombinacija je klasika koja nikada neće izaći iz mode. Dobre pantalone, košulja, preko nje džemper ili kardigan i spremne ste za zimu. Slojevito oblačenje nas uvek utopli, a izgleda i mnogo lepše nego nošenje predebelih džempera.

Midi suknja i rolka

Ova kombinacija će uvek izgledati elegantno i kao da ste se mnogo trudile oko svog izgleda. Uz duge čizme, ovaj stajling neće imati grešku.

Haljine od tvida

Tople, mekane, prave zimske saveznice svake žene. Možete ih kombinovati sa košuljom ili rolkom, a u oba slučaja izgledaće odlično.

Duge plisirane suknje

Ukoliko ih lepo složite, ove suknje će uvek biti spremne za nošenje i ne morate da gubite vreme na peglanje. Divno će se slagati uz rolku, džemper, košulju, a ako ih upotpunite tanjim kaišem na struku, izgledaćete fenomenalno.

Zvoncare

Trend koji nam se vratio na velika vrata, zvoncare izgledaju odlično uz košulju, sako, rolku, džemper... Šta god da vam padne na pamet! Odličan su izbor bez obzira na visinu, izdužuju nogu i daju silueti lep i vitak izgleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading