Svako jutro po jedna kašika OVOG koktela i jetra će raditi kao precizni mehanizam

Autor:

Lifestyle

18.12.2020

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čista jetra je jedna od najvžnijih stavki za vitalnost organizma.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jednu od najvažnijih uloga u našem telu ima jetra. Ona je učesnik u procesu obnavljanja krvi. Takođe, ima značajnu ulogu u stilumalaciji i jačanju probave u organizmu, kao i uklanjanju različitih toksičnih jedinjenja iz organizma.

Zbog svega ovoga čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku.

Ovaj "koktel" možete pripremati celoga života, jer su oba sastojka obične životne namirnice. Posle mesec dana osetićete velike promene.

Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled podmlađen.

Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećaćete se zdravo i sa puno energije.

 

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže u otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu probave koji ubrzava rad vaših creva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi.

Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine. Korisne osobine limuna su dobro poznate svima.

Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on delotvorno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading