IZGLED OD KOG PADAJU VILICE: U kakvom izdanju muškarci POTPUNO ODLEPE ZA VAMA

Autor: DDL, Republika

Lifestyle

17.12.2020

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će vas crveni karmin uvek izdvojiti iz mase i privući pažnju, kada je reč o muškarcima, istraživanja pokazuju kako im je ipak privlačniji prirodni izgled.

RepublikaFoto: pixabay.com
Crvena haljina (Ilustracija)

Ali to nije sve – u nastavku pogledajte šta momci smatraju atraktivnim na ženi prilikom izlaska.

Crvena haljina

Odlučite se za boju strasti u vidu kombinacije umesto karmina u ovoj boji. Izborom crvene haljine za izlazak ostavićete utisak samopouzdane osobe, što može biti izvrstan afrodizijak. Osim toga, crveno je boja ljubavi.

Muškarci vole boje na ženama. Jarke boje vizuelno i mentalno stimulišu, ali umesto intenzivnog karmina bolja je opcija jednostavnog vesta V izreza, haljinica ili košulja u jarkoj boji strasti.

Puštena kosa

Iako je ponekad najlakše kosu zavezati, jer jednostavno niste zadovoljne njenim izgledom, muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.

Konjski rep takođe može biti privlačan, ali kosa koja pada u talasima muškarce će naterati da maštaju kako provlače prste kroz nju. Kako biste ih još više privukle, pustite kosu da slobodno pada.

Nude šminka

Možda se zbog tehnike "smokey eyes" žene osećaju privlačnije, ali istraživanja pokazuju da 66% muškaraca ne smatra svoju partnerku atraktivnijom kada nosi tamniju šminku.

Većina muškaraca voli prirodniji izgled pa umesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima, izaberite sjaj ili nude karmin i minimum šminke na licu.

Suptilni seksipil

Iako vlada mišljenje da je žena seksipilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksipil.

Istraživanja pokazuju da je muškarcima žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu, košulju. Muškarcima je to jednostavno neodoljivo.

Klasični stil

Čini se da skockani izgled, koji šalje poruku kao da ste sišli s modne piste, kod muškaraca ne prolazi baš najbolje. Istraživanja otkrivaju da muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Izbor s kojim ne možete pogrešiti su vanvremenske farmerice i obična majica.

Isto pravilo vredi i za nakit. Možda vam se dopada efektna tirkizna ogrlica, ali muškarac bi je mogao smatrati previše napadnom za prvi sastanak. Minimalistički nakit uvek će bolje proći ako se pita jači pol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading