EKSKLUZIVNI INTERVJU SA TRENEROM ZA LJUBAV! Tadeja otkriva zašto žene idu glavom kroz zid i koji je TAJNI RECEPT za sreću u 2021. godini!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da svakom princu treba princeza i nijedna princeza ne može bez pravog princa, veruje jutjuberka i ljubavni trener Tadeja koja uveliko živi svoju bajku, ali tu se priča ne završava - ona daje savete svim devojkama koje žele to isto.

Foto: instagram.com/adeyas.diamonds

Kao i svaka žena koja veruje u bajke morala je prvo da se opeče, nauči na svojim greškama, a onda uzme stvar u svoje ruke. To ju je, pored konstantnog istraživanja i proučavanja muško-ženskih odnosa, dovelo do uspešnog Jutjub kanala poznatog kao Adeyas Diamonds i istoimenog bloga koji su postali omiljeni kutak za sve žene koje žele da uče i rade na sebi.

Tadeja nam je ispričala kako je postala Adeya, zašto je važno slušati majčine savete na vreme, zašto manipulacija nije uopšte dobra ideja, kako rešiti probleme u odnosu sa muškarcem, a otkrila nam je i poneki tajni recept za koji često nismo ni svesni koliko nam je potreban dok ga ne okusimo.

* Oni koji Vas prate na društvenim mrežama znaju da se potpisujete kao Adeyas Diamonds. Otkud baš taj naziv?

Kad sam došla u Austriju svi su se mučili da izgovore moje ime, tako da nisam bila Tadeja nego Adeja, čak su mi pisali ime sa ipsilonom – Adeya. Iskreno govoreći, to mi se mnogo dopalo. Smatram svoje znanje o muško-ženskim odnosima i podizanjem ženske energije vrlo dragocenim i svaka žena kao i ja voli lepe stvari, voli dijamante. Dijamanti su retki i mnogo skupi, a takvim ja smatram moje savete. Znači, ako bismo preveli šta znači Adeyas Diamonds, bilo bi Tadejini dijamanti (saveti), poslužila sam se kreativnošću.

* Koje osobine ženu krase poput dijamanata?

Dijamant je skup, ali skuplji je onaj koji još nije obrađen. Neka vam osobine budu poput toga - budite drugačije, posebne, van proseka, budite izuzetak. Neka su vam prijatnost, vaspitanost, emotivna inteligencija, načitanost i druge slične osobine najbolje drugarice i koristite ih svaki dan. Nažalost, realnost je da su žene koje sve te vrline poseduju veliki izuzetak. Mada smatram da se svako može promeniti bez obzira na to u kojem životnom dobu se nalazi.
Foto: instagram.com/adeyas.diamonds

Vaši Jutjub videi su dnevna doza motivacije i životnih lekcija za hiljade žena. A šta je Vas motivisalo da pokrenete kanal i otvoreno govorite o muško-ženskim odnosima, potrazi za ljubavlju, uključujući i tabu teme?

Volela bih da sam imala mogućnost da slušam nesto slično kad sam bila devojka. Istina je da sam od mame puno naučila i takođe od moje bake, koju smatram velikom damom i dan danas, ali bila sam jako naivna i nisam na vreme počela da slušam.  Mislila sam "šta oni znaju o ljubavi", zbog čega sam se jako opekla.  Posle lošeg iskustva koje sam doživela, zapitala sam se šta ja to radim pogrešno. Tada sam se setila svega što mi je majka pričala. To me je navelo da počnem da istražujem muško-ženske odnose. Svaki moj savet je zasnovan na nekom istraživanju (ne mojem), a ja sam na kraju sve to oblikovala u neku svoju teoriju koja uspešno funkcioniše.

Na instagramu objavljuje serijale, a na Jutjubu svake srede i nedelje novi video sa savetima na temu muško-ženskih odnosa

* Šta to najčešće muči žene koje Vam se obraćaju za pomoć i koje savete im dajete?

(smeh) Najčešće me žene pitaju kako da zavedu muškarca i kako da mu privuku pažnju, kao i šta da rade da bi ih neko zavoleo.  Žene prave grešku ako misle da mogu zavesti muškarca manipulacijom. Može to da uspe na početku, ali muškarci nisu glupi, oni tačno znaju kad žena glumi, ako ne odmah, onda kasnije sigurno. Naravno, tu su i saveti kako "povratiti stari žar" u braku, spasiti vezu, kako započeti neki flert, kako biti dostupno nedostupna, kako podignuti žensku energiju... Koučing na području muško-ženskih odnosa je još uvek na teritoriji bivse Jugoslavije velika tabu tema, ali mislim da polako ljudi postaju otvoreniji. Dešava se i to da žene misle da je feminizam nešto najbolje što nam se desilo. Jeste nam dalo puno mogućnosti, ali nas je kompletno sabotiralo u odnosu sa muškarcem, kad je ljubav u pitanju.

* Da li su današnje žene "zaboravile" kako da budu dame?

O, da. Veliko da. Većina ni ne zna šta to znači. Misle da su to neke žene koje ne žive među nama, da su to žene iz džet seta, da moramo imati puno novca da bismo bile dame, da se dama rađa a ne stvara itd. Sve to je velika greška. Svaka žena može da postane i ostane dama, ali mora biti spremna da se menja, da raste i da uči.

Foto: instagram.com/adeyas.diamonds

* Ko je dama?

Naziv dama je potrebno zaslužiti, ne dobija se rođenjem. Žena koja je dama je dostojanstvena, sofisticirana, drži do sebe, ima svoje kriterijume od kojih ne odstupa. Dama nije cinična, nije negativna, nije brzopleta, nije prepotentna. Jedna dama ima manire, zna kako da se ponaša u odnosu sa ljudima bez obira na to da li su joj potrebni u životu. Svakako zna kako da se oblači, prava dama nije rob trendova nego ceni kvalitet. Dama zna da ne treba da priča samo da bi nešto rekla, možda deluje povučeno, ali kad ona kaže nešto – rekla je mnogo. Svi znaju ko je dama kad uđe u prostoriju, a ja volim da kažem da svaka dama ima "ono nešto" što je rečima nemoguće opisati, već se jednostavno oseti.

* Šta je to što Tadeja danas zna o muško-ženskim odnosima, a volela bi da je znala pre 10 godina?

(smeh) Jao, puno toga!  Prvo, da nisam više nikome na raspolaganju samo zato što oni to žele od mene. Vodi me instinkt. Zatim, da se ljubav zaslužuje, da prvo treba da volim sebe najviše, da bi me muškarac mogao na taj način voleti, da je važno za uspešnu vezu prehodno se ostvariti kao žena i da na svojim snovima radim svaki dan, da ne kritikujem i da me vode emocije u odnosu sa muškarcem. Već dugo živim u ženskoj energiji. Ne mogu vam opisati kako je to lepo, kako je lepo biti žena, sebi to dozvoliti. Ali, žene to ne rade. One idu glavom kroz zid - ja hoću, ja mogu sama, meni niko ne treba i na kraju su same i nesrećne, a ne znaju zašto.

* Godina za nama je potpuno drugačija od svih do sada, a šta je Vas naučila 2020? 

Strpljenju. Ova godina me je "prisilila" na to da moram da čekam i ako ne želim. Mnogo sam energična i obožavam ono sto radim, kod mene kreativnost nema granica, ali ponekad viša sila ne da dalje. Svakako sam zadovoljna sa svojim uspehom ove godine. Na kraju je ipak bila mnogo lepa jer sam puno vremena bila da svojom porodicom i ona koliko me iscrpljuje toliko me i ispunjava.

Foto: instagram.com/adeyas.diamonds

* Na koji način ohrabrujete sebe u teškim situacijama?

Smatram da je potrebno u životu biti pozitivna osoba iako to nije uvek lako. Radim na tome svaki dan. Pisem dnevnik zahvalnosti i imam svoju jutranju rutinu koja mi omogućava da bilo koju obavezu ili projekat ostvarim. Naravno, imam muža koji mi je velika podrška i kad sam tužna on me uvek podigne, kao i moja deca. Suština bi bila da me ohrabruje porodica, tu leži ljubav, moć, tu je moj svet - to je sve.

* Koji je Vaš životni moto ili omiljeni citat?

To je bio citat koji mi je tata napisao još kad sam bila treći razred osnovne škole i još uvek mi je najdraži.

Zaupanje v samega sebe je prva skrivnost uspeha. Što bi značilo: Verovanje u sebe je prva tajna uspeha.

Srećna žena je najlepša žena!

* Koji je Vaš recept za sreću?

Moram da priznam da sam srećna, a to se i vidi. Mnogo. Rad na sebi svaki dan, jutranja rutina, čitanje knjiga, okružiti se ljudima koji su pozitivni i puni ljubavi, a i hrana je mnogo bitna za sreću. Mnogo volim da kuvam zdrava jela jer hrana utiče na raspoloženje. Negovanje sebe je jedna od najbitnijih stvari i tek kad sam zadovoljna sobom onda mogu da volim sve oko sebe. Srećna i zadovoljna žena je najlepša žena!

Foto: instagram.com/adeyas.diamonds

* Otkrijte nam zanimljivost o Tadeji koju pratioci do sada nisu znali

Mogu da kažem da pored knjige (Postani njegova ultimativna fantazija) koja je izašla u decembru 2020. godine, spremam veliki projekat za februar 2021. godine, ako nas situacija sa koronom ne bude omela u tome.

* Šta ćete poželeti u ponoć?

Zdravlje. "Samo to", jer sve ostalo imam. Možda će zvučati prepotentno, ali nije. Ljubav je meni najbitnija u životu i to negujem svaki dan... Posao će da cveta. Zato sto ću raditi na tome svaki dan i verujem u sebe i u dobro koje činim ženama. Novac? To ćemo opet zaraditi ako nestane. Kuća? Naš novi porodični projekat. Jedva čekam! Znači, na sve imam uticaj. Na zdravlje ne toliko osim zdrave ishrane i vežbanja. Tako da, svega će biti ako bude zdravlja.

* Kako biste posavetovali čitateljke Republike da kvalitetno započnu novu godinu?

Prvo bih svima poželela da popričaju same sa sobom. Da se zapitaju da li su srećne u svom životu. Onda da uzmu list papira i na jednu stranu napišu šta vole, a šta ne. U narednoj godini da eliminišu sve ono što ne vole i da privuku u svoj život ono sto vole. Želela bih da ne kritikujemo jedna drugu jer žena ženu treba i žena ženi treba biti drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading