Prirodni načini koji će vam pomoći da se oslobodite herpesa

Autor: Srbija danas, Republika

Lifestyle

08.12.2020

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herpes je posledica infekcije virusom Herpes impleks, a prenosi se poljupcima, zagrljajima kao i upotrebom zajedničkog pribora za jelo. Nakon što se zarazimo ovaj virus je stalno prisutan u telu, skriven u nervu blizu usta i nosa, a na površinu izbija nakon što nam padne imunitet.

RepublikaFoto: pixabay.com

Predstavljamo vam nekoliko predloga kako da se sa herpesom izborite na potpuno prirodan način, nakon kojeg vam neće ostati ožiljci na usnama.

- Napravite gustu smesu od tri krupnija zrna belog luka, sitno izrendana i 100 g meda. Ovom smesom mažite inficirane delove.

- Herpesa se možete rešiti i ako ga budete mazali tripostotnim hidrogenom ili bundevinim uljem koje možete kupiti u svim prodavnicama zdrave hrane.

 

- Još jedan prirodni lek za herpes je heljdino brašno. Jednostavno, jednu kašiku brašna prelijte sa dve šolje ključale vode, malo prokuvajte i dobijenu smesu mažite preko bolnih delova.

- Pomešajte kašiku soli i kašiku sode bikarbone sa malo vode da dobijete gustu smesu koju ćete mazati nekoliko puta u toku dana.

- Kao prirodni lekovi protiv herpesa dobro će vam doći i aloe vera, nana i propolis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading