IDETE PRAVO U PROPAST: 5 stvari koje otkrivaju da ste u klimavoj vezi!

Autor:

Lifestyle

03.12.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuobičajene navike koje mogu značiti da se nalazite u zaista klimavoj vezi!

RepublikaFoto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash
Foto: Ilustracija

U knjizi "Prestanite ga zvati dragim i počnite se seksati", autorice Maggie Arana i Julienne Davis govore o navikama koje uništavaju vezu.

Slatki nadimci poput 'dušo' zvuče čudno i generički, oduzimajući erotsku privlačnost i individualnost, kažu. Ostale štetne navike uključuju deljenje higijenskih navika i polne odnose na kuhinjskom stolu kako bi se oživeo interes za sam seks.

Manje je neugodno za ostale da vas čuju kako svog supruga nazivate nekim razigranim, originalnim nadimkom nego nadimkom kao što je 'bombončiću'. A, nežni, razigrani, zadirkujući i blesavi nadimci zapravo su dobri za vezu.

Ovo su još neke navike parova koje mogu dovesti do propasti veze.

 

1. Hvalite se drugima kako se nikad ne svađate

Ako drugima govorite da se nikad ne svađate s vašim partnerom to može značiti da niste dovoljno sigurni u sposobnost vaše veze da prebrodi sukobe.

2. Vezani ste pupčanom vrpcom

Ako svog partnera uvek vodite na druženje s vašim prijateljima to bi moglo značiti da ne znate funkcionisati kao pojedinac. Kako ne bi dosadili jedno drugom, srećni parovi stvaraju sopstvene prijatelje i hobije kako bi sa svojim partnerom mogli podeliti zasebna iskustva.

3. Pričate o svojoj deci 24/7

Doktorka Laurie Puhn, posrednica za parove, tvrdi da preterana pažnja prema vašoj deci seksualno ugrožava vezu. Na kraju, vaša veza postaje potpuno zavisna o vašoj deci, dodaje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

4. Stalno delujete kao posrednik za svoje slobodne prijatelje

Iako je lepo pomoći ljudima da pronađu ljubav, ako preterujete to može biti naporno za te osobe, pa može značiti da pokušavate živeti kroz tuđi život.

5. Preterano iskazivanje ljubavi u javnosti

Puhn kaže da preterano iskazivanje pažnje u javnosti možda nadoknađuje nedostatke u vašoj vezi.

Seksualna hemija je bitna, ali samo verbalna komunikacija i emocionalna veza produbiće vaš odnos, piše Your Tango.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading