NARODNA MEDICINA I METODE ZA ZAŠTITU OD RADIJACIJE: Ljuske od jaja protiv zračenja mobilnog telefona

Autor: Marija STANIĆ

Lifestyle

12.11.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepeličja jaja su efikasno sredstvo za smanjenje radionuklida u ljudskom organizmu jer sadrže mnogo vitamina, aminokiselina i materija koje štite od posledica radioaktivnog zračenja...

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Mobilni telefoni su postali nezaobilazan deo naše svakodnevice, ali bez obzira na to što su nam umnogome olakšali život i komunikaciju, ove sprave su odgovorne za mnoge zdravstvene probleme, kako psihičke tako i fizičke.

Opšte je poznato da lažna slika savršenih života koju gledamo na društvenim mrežama može da izazove depresiju, ali daleko od toga da je to jedina loša strana pametnih telefona kada je zdravlje u pitanju. Do sada je poznato da telefoni mogu da poremete san, izazovu sindroma suvog oka ili fantomske vibracije, ali i ukočenost i bolove u vratu, probleme s palcem, kao i pravu psihičku zavisnost od telefona (nomofobiju). Na kraju, postoje čak i studije koje povezuju zračenje ovih pametnih spravica s genetskim oštećenjem i tumorima na mozgu.

DODEKAEDAR KAO ZAŠTITA

Ruski alternativni lekari i radiestezisti savetuju kako da se maksimalno sačuvate od zračenja mobilnih telefona. Poznata je metoda ruskog radiesteziste Rjazanjeca, koji otkriva kako da napravite dodekaedar za smanjenje štetnog zračenja:

- Nacrtajte na malom parčetu hartije dodekaedar i papir stavite u mobilni telefon tako da crtež bude okrenut ka bateriji. Ja sam neutralisao svoj mobilni (u smislu uticaja negativnih torzionih polja na organizam), stavljajući u telefon crtež dodekaedra. Isti crtež stavio sam na televizor i kompjuter. Prema mojim merenjima, ovaj crtež deluje 100 odsto -kaže Rjazanjec.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Dodekaedar jeste jedno od pet Platonovih geometrijskih tela. Sastoji se od 12 jednakostraničnih petouglova. Davno je otkriveno da Platonova tela imaju blagotvorno dejstvo na energiju čovečjeg organizma.

Do ovog otkrića Rjazanjec je došao koristeći znanja iz biolokacije, prema knjigama akademika Ljudmile Grigorijevne Pučko, osnivača znamenite Mnogomerne medicine.

Hleb od crnog pšeničnog brašna koristan je za eliminaciju radioaktivnog stroncijuma iz organizma

 

ZELENI ČAJ I BOROVNICE

Ruski lekari veruju da određena hrana ima sposobnost da izbacuje iz organizma radioaktivne materije. Korisno je jesti borovnicu, piti svež sok i čaj od ove biljke. Pijte zeleni čaj, koji iz organizma efikasno izbacuje radioaktivni stroncijum i cezijum. Za čišćenje organizma vrlo su korisni i čajevi nane i majčine dušice. Hleb od crnog pšeničnog brašna koristan je za eliminaciju radioaktivnog stroncijuma iz organizma. Crni hleb sadrži fitin, materiju koja se vezuje za stroncijum i sprečava njegovu apsorpciju u čovečjem organizmu.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Pošto fitin istovremeno vezuje za sebe i kalcijum i snižava njegov nivo u organizmu, potrebno je koristiti recept sa ljuskama jaja. Prepeličja jaja su efikasno sredstvo koje smanjuje količinu radionuklida u ljudskom organizmu. Ova jaja sadrže mnogo vitamina, aminokiselina i drugih materija koje štite od posledica radioaktivnog zračenja.

Stavite cela kokošja jaja u ključalu vodu i kuvajte ih pet minuta. Oljuštite jaja, a kada se ljuske osuše, usitnite ih u avanu da se pretvore u sitan prah. Mlevenjem u blenderu smanjuje se korisno dejstvo. Ovaj prah uzimajte za doručak, uz sir ili kašu od integralnog brašna. Da bi se kalcijum bolje usvojio u organizmu, istovremeno pijte prirodne sokove pomorandže ili limuna. Dnevna doza praha jeste od dva do šest grama.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Ljuske jaja su idealan izvor organskog kalcijuma, koji iz organizma eliminiše radioaktivni stroncijum. Osim toga, sadrže 27 dragocenih mikroelemenata, koji jačaju kosti i sprečavaju osteoporozu. Vitamin C u soku pomorandže i limuna štiti ćelije od dejstva radijacije, čisti organizam i jača imunitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading