UNIVERZUM NAM NAGOVEŠTAVA DOLAZAK VELIKE LJUBAVI: 7 znakova da ćete uskoro sresti SRODNU DUŠU!

Autor: lovesensa.rs, Republika

Lifestyle

31.10.2020

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava ljubav dolazi kada ste za nju spremni!

RepublikaFoto: Photo by Lauren Rader on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kada se ovih 7 znakova manifestuju u vašem životu, moguće je da ćete uskoro sresti svoju sudbinu, svoju srodnu dušu:

1. Svesni ste grešaka napravljenih u prošlim vezama

U svakoj vezi kroz koju ste prošli naučili ste nešto značajno o sebi i odnosima uopšte. Put do pronalaska prave ljubavi doslovno je popločan iskustvima koja ste već imali i iz kojih ste naučili važne lekcije.

Ako te lekcije usvojite, ne samo srcem, nego i umom, svesni ste svojih grešaka u vezama iz prošlosti i one se više neće ponavljati.

Takvo znanje i svest o greškama dovešće vas pravo do vaše sudbonosne ljubavi.

2. Energija

Kada Univerzum odredi da je pravo vreme da sretnete svoju srodnu dušu, donosi vam sjajnu energiju i samopouzdanje.

RepublikaFoto: instagram.com/kickingitwithkutch
Foto: Ilustracija

Samo srce ispunjeno pozitivnom energijom spremno je za pravu ljubav.

3. Vaš um je otvoren za nova iskustva

Kada vrata svog života otvorite za nove mogućnosti i avanture, na ta vrata može ući neko zaista poseban. Ako niste otvoreni za nove stvari u životu, onda niste otvoreni ni za nove ljude.

Srodnu dušu privlače samopouzdanje, otvoren um i ljubav prema životu. Što ste više spremni da izađete iz zone komfora, velika je verovatnoća da ćete upoznati nekog posebnog.

4. Tačno znate šta očekujete od partnera

Često imamo nedefinisane zahteve kada je u pitanju ljubav. Prevelika očekivanja i idealizacija željenog partnera, samo zatvaraju srce. Ali, kada vaša duša odraste i zna šta tačno želi od potencijalnog partnera na duhovnom nivou, moguće je da ćete privući ljubav u svoj život.

 

 

 

Umesto da razmišljate kako izgleda vaš partner, sada vam je bitno kako izgleda njegova duša. Težite srodnoj duši koja se podudara sa vašom energijom, ličnošću i pogledom na svet.

5. Sanjate o ljubavi

Snovi su veoma važan prozor u vaš svet podsvesti. Kada iznova i iznova sanjate o susretu sa srodnom dušom, moguće je da će se to uskoro i dogoditi. Ovi snovi su pokazatelj da u podsvesti imate veliku želju da sretnete pravu ljubav. Kada toliko čeznete za tim i o tome mislite, verovatno je da će se to i dogoditi.

6. Stalno radite na sebi

Želite da budete najbolja verzija sebe i trudite se stalno da promenite život na bolje. Stalno usavršavanje se primećuje i osoba koja brine o sebi ima veće šanse da privuče prave ljude u svoj život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

7. Svuda primećujete romantične stvari

Osećate da ste okruženi romantikom sa svih strana, čak i u vazduhu osećate miris ljubavi. Primećujete zaljubljene parove, simbole srca i ljubav svuda oko sebe.

Svet nije iznenada postao romantičnije mesto, već vi više pažnje obraćate na takve stvari. Težnja da sa pozitivnim stavom posmatrate sve što ima veze sa ljubavi, motiviše vas da u tom magičnom svetu pronađete i svoju sudbinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading