(RECEPT) Narodni lek za kamen u bubregu: Brzo deluje i oslobađa nesnosnih bolova

Autor:

Lifestyle

28.10.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probelm u radu bubrega najčešće je uzrokovan kvalitetom vode i ishranom. Kamen u ovim organima su jedna od najbolnijih i najneprijatnijh tegoba koju niko ne voli da iskusi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na sreću, postoji narodni lek koji pomaže u ublažavanju tegoba, izbacivanju i topljenju kamena u bubregu.

Sastojci

- 100 g šećera u prahu,

- 10 dcl maslinova ulja

- 100 g limuna sa korom,

- 100 g mlevenog peršunovog korena

- 100 g meda

 

Priprema

Limun dobro operite, isecite na komadiće i sameljite u blenderu. Koren peršuna oljuštite, sitno iseckajte i sameljite u blenderu. Samlevene sastojke pomešajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke meštajte onoliko koliko je potrebno da se sve sjedini.

Za probleme sa kamenom u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smese ujutro na prazan stomak i uveče pred spavanje.

 

Lek čuvajte u frižideru i obavezno u staklenoj boci kako se ne bi izgubila njegova blagotvorna svojstva.

Za rešavanje većine problema sa bubrezima potrebno je popiti dve mere leka iz ovog recepta. Imajte na umu da je lek lako kvarljiv i nikako nemojte praviti veće količine odjenom, nego jednu meru, pa kada potrošite, napravite drugu. 

Uz ovaj lek poželjno je da pijete što više tečnosti. Najbolje je da to bude obična voda sa česme. Trudite se da tokom uzimanja ovog leka ne konzumirate gazirane napitke i sokove jer ćete tako najbrže postići olakšanje.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading