Trikovi koji će vam pomoći da kosa gusta i bujna

Autor:

Lifestyle

18.10.2020

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko je vaša kosa tanka, nedovoljno gusta i slaba nemojte očajavati. Postoji mogućnost da izgledate potpuno drugačije ukoliko napravite pravu frizuru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Moderne su, lake za održavanje i stoje odlično gotovo svakom obliku lica. Jesen je uveliko tu, a ova sezona je kao stvorena za promene. 

 

Frizeri savetuju da ukoliko imate tanku ili slabu kosu, izaberete između ove 3 frizure. Sa njima će kosa u trenu izgledati bujnije i zdravije. Još jedan savet je da kosu stilizujete figarom, a da izbegavate da ona bude potpuno ravna. Talasasta kosa deluje značajno gušće, pa zato poslušajte i ovaj savet frizera, piše Stil kurir.

Evo koje frizure vam stoje na raspolaganju:

1. Bob frizura sa modernim krajevima

Ova frizura poseduje nešto od vitalne važnosti, a to je dužina, koja čini da kosa izgleda gušće. Dužina treba da bude do vilice, a krajevi treba da deluju razbarušeno, dakle ne uredno isfenirani. Pored toga što ćete imati savršenu frizuru, nećete morati da se fenirate svaki dan kako biste namestili kosu. Dovoljno je da stavite malo voska ili pene za kosu i to je sve.

2. Stepenasto ošišana kosa

Ovakva frizura daje dodatni volumen, pa će i najtanja kosa delovati gušće. Najbolje bi bilo izbegavati feniranje na ravno, već praviti talase, jer će tako kosa delovati još bujnije.

Šiške

Osim što će naglasiti oči, šiške će vizelno dati dodatni volumen. Odlično će osvežiti izgled, a možete ih nositi ravno fenirane ili na stranu. Ova frizuru dobro stoji svim oblicima, osim ženama sa okruglim oblikom lica. Ako spadate u tu grupu, najbolje bi bilo da izaberete neku od prethodne dve frizure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hairbangs for The Masses??? #fringebangs #messybob #blackhaircolor #blueyedgirl #smokeyeyes

Објава коју дели Ricardo (@artcount50) дана 14. Окт 2020. у 8:05 PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading