Podržimo ih kad je najpotrebnije: Uključite se u kampanju prikupljanja kose za žene obolele od raka dojke

Autor:

Lifestyle

11.10.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gubitak kose kod žena spada u jedan od najtežih i najemotivnijih trenutaka u fazi hemioterapije. Kampanja "Daj snagu" pruža podršku svim ženama koje prolaze kroz ovaj težak životni period prikupljanjem prirodne kose od donatora, a od koje će biti napravljene perike. To je jedna od najlepših stvari koje možemo da učinimo za njih i pomognemo im da hrabro i odlučno pobede ovu bitku, sa osmehom na licu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, kapanju su pokrenuli Pantene i Ženski centar Milica, uz podršku kompanije Delez Srbija 1. marta 2019. godine.

Usmerena je na osnaživanje žena obolelih od raka dojke, prikupljanjem sredstava za izradu perika od prirodne kose. Za njih mogu da se prijave sve žene koje su u procesu hemioterapije izgubile kosu. To je jedan od najtežih i najemotivnijih trenutaka kroz koje prolaze tokom svoje borbe. Ideja je da im se pruži snaga i vetar u leđa kako bi što lakše prošle kroz ovaj težak životni period.

Za izradu jedne perike potrebno je 250-400g kose u zavisnosti od dužine i kvaliteta

Perike od prirodne kose smatraju se najkvalitetnijim, jer je izrada u potpunosti ručna i „udobnije su“ i verodostojnije u odnosu na sintetičke. „Daj snagu“ je jedna od najlepših stvari koju možemo da učinimo i pomognemo ženama da jako, hrabro i odlučno pobede, sa osmehom na licu.

Više informacija, kao i uputstvo za doniranje kose možete naći na OVOM linku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading