Tri trika za bujnu kosu: Prvi je malo prljav, ali se i te kako isplati

Autor:

Lifestyle

09.10.2020

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bujna kosa san je svih dama, a da bi se to postiglo potrebna je posebna nega.

RepublikaFoto: instagram.com/kayluhskolors
Foto: Ilustracija

Za pravilno održavanje kose postoje tri trika koja bi trebalo redovno da primenjujet kako biste dostigli željeni volumen.

 

 

 

Maska sa jajima

Jaja su bogata proteinima, biotinom i vitaminom B12, koji su neophodni za jačanje tanke i masne kose. Možda ideja pranja kose jajetom ne zvuči kao najbolja ideja, ali prednosti njegovih sastojaka oduševiće vas već nakon prve upotrebe. Uzmite jedno jaje i pomešajte s grčkim jogurtom. Nanesite smesu na kosu i ostavite da odstoji sat vremena.

Spavajte s punđom

Operite kosu tik pre odlaska u krevet i tako je vlažnu vežite u punđu. Tako će kosa prirodno da se osuši, a ujutro ćete imati dvostruko veći volumen i talase. Za više talasa napravite dve punđe.

 

 

 

Koristite viklere za kosu

Toplota nije prijatelj jake i guste kose jer može dovesti do njenog lomljenja. Pošto što operete kosu, nežno je prosušite peškirom. Kada se skroz osuši, stavite viklere i pričekajte 20 minuta do pola sata, a zatim ih skinite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading