OTPUŠAVA SINUSE ZA MANJE OD MINUTA: Trik američkog doktora koji sto posto radi, a pomaže i kod hroničnih bolesti!

Autor: Republika

Lifestyle

03.10.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Začepljeni sinusi mogu itekako otežati svaki dan i stvoriti probleme poput otežanog disanja, glavobolje, pa i problema sa slabijim sluhom.

RepublikaFoto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels
Foto: Ilustracija

Uzrok začepljenih sinusa može biti i alergija, ali koji god da je razlog, sinuzitis je u svakom slučaju velika gnjavaža. Olakšavajuća okolnost je to što postoje jednostavni i brzi načini koji mogu pomoći ljudima sa takvim problemima, i to bez ikakvih lekova!

Cenjeni kiropraktičar dr. Alan Mandel iz Floride osmislio je dva načina za odčepljivanje sinusa za koje će vam trebati manje od minuta, a možete ih isprobati odmah.

1. Ispružite palčeve i istovremeno dok otvarate usta pritisnite palčevima unutrašnjost uha. Opustite pritisak na uši istovremeno zatvarajući usta. Čućete lagano pucketanje u ušima. Uradite deset brzih ponavljanja.

RepublikaFoto: Photo by Edward Jenner from Pexels
Foto: Ilustracija

2. Začepite nos prstima, lagano udahnite i izdahnite držeći usta zatvorena, pri čemu će vam se naduti obrazi, kao kada duvate. Uradite tri ponavljanja pazeći da ne duvate prejako.

Pričekajte nekoliko minuta, nakon toga bi trebalo da osetite kako vam se sinusi pročišćavaju.

I ljudi s hroničnim problemima sa sinusima potvrdili su da ovi saveti pomažu. Naročito su korisni ako ne želite da se previše oslanjate na lekove, nego ste skloniji prirodnim načinima lečenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading