JEDAN SASTOJAK skida fleke od trave i voća na odeći!

Autor:

Lifestyle

22.08.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi roditelji znaju kako je teško očistiti mrlje od trave i voća s odeće svoje dece, ali jedna žena podelila je odličan trik kako to napraviti na prirodan način u samo dva sata.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na svom Instagram profilu podelila je trik u kojem otkriva kako hladna voda i sirće savršeno čiste prljavu odeću, pogotovo od mrlja od trave i voća, prenosi Daily Mail. 

Sve što treba da uradite je da u jednoj posudi pomešate hladnu vodu i sirće i u smesu ubacite odeću. Zatim ostavite odeću da se oko dva sata. Ako vam i dalje ostanu mrlje na odeći, ova žena preporučuje da pomešate jednu kašičicu deterdženta za pranje suđa i jednu sode bikarbone te tom smesom očistite bilo kakve ostatke mrlja. 

Takođe, ako imate vremena, ovaj način pranja odličan je i za tvrdokorne mrlje. Jednostavno svoju odeću stavite preko noći, a do jutra sve tvrdokorne mrlje će u potpunosti nestati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading