(RECEPT) "Posle srčanog udara samo mi je OVO pomoglo da ponovo ozdravim": Voćni napitak za zdravlje srca

Autor:

Lifestyle

09.08.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav. Ovo voće bogato je vitaminom C i deluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce. Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi, pa je dobar i nakon infarkta u lečenju posledica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ispitivanja u kojima se u učestvovale osobe sa kardiovaskularnim problemima pokazala su da nar vrlo blagotvorno deluje na srce.

Učesnicima je u ishranu uvršten nar i hranili su se zdravo. Primećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Ono što je važno kod ovog voća, a što su i istraživanja pokazala, jeste da uz zdravu ishranu nar pokazuje svoj pun potencijal.

U kombinaciji sa drugim zdravim namirnicama, od nara se vrlo jednostavno pravi eliksir zdravlja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sastojci: 

3 jabuke, 1 nar.

Priprema: 

Oljuštite jabuke i iseckajte ih. A nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po jednu čašu. Korisnici koji su probali ovaj napitak svedoče da su već posle nekoliko dana osetili značajno poboljšanje zdravlja. Neki su čak komentarisali da uprkos brojnim lekovima, ovo je bilo jedino efikasno rešenje.

- Posle srčanog udara imao sam visok holesterol, osećao sam se slabo i malaksalo. Uprkos tome što sam pio brojne lekove, stanje se nije poboljšavalo i stvari nisu išle na bolje. Kada sam krenuo da pijem napitak od jabuke i nara, uz prepisane lekove, posle 10 dana nivo holesterola je počeo da opada, a i ja sam lično osetio poboljšanje - napisao je komentar ispod recepta jedan korisnik društvenih mreža.

 

Ovaj napitak efikasno čisti krvne sudove, smanjuje holesterol i jača imuni sistem zbog velike količine vitamina C.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading