(RECEPT) Moćniji eliksir od ovoga ne postoji: Efikasno čisti jetru i krvne sudove

Autor: Kućnilekar, Republika

Lifestyle

23.07.2020

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna namena eliksira je lečenje i prevencija zakrčenih arterija (arteroskleroza), regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje umora, lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre. U nemačkoj narodnoj medicini ovaj lek se koristi od davnina, a dobro će doći svima. Ovaj eliksir oporavlja telo od glave do pete

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sastojci: 

4 veće glavice belog luka
4 kompletna limuna sa korom
Manji koren đumbira
2 litre vode

 
Priprema:

Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ogulite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender. Izmiskajte dobro dok se smesa ne sjedini.

Smesu iz blendera sipajte u šerpu i dodajte 2 litre vode. Šerpu stavite na zagrejanu ringlu i sačekajte da smesa prokuva. Ostavite da se napitak ohladi, a nakon toga procedite u staklenu flašu. . Napitak čuvajte u frižideru.

 

 

Primena: 

Ovaj eliksir se pije svako jutro po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac.

Ciklus lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega je potrebno napraviti pauzu od jedne nedelje.

Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajno poboljšanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading