Evo u šta muškarci STVRANO gledaju za vreme seksa

Autor:

Lifestyle

21.07.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno si ponekad razmišljala o tome kako izgledaš za vreme seksa, odnosno, koje svoje atribute gurnuti partneru "pod nos", a koje stvari bi možda trebalo sakriti.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Nakon što pogledaš rezultate nedavno sprovedenog istraživanja, shvati ćeš da si bez razloga brinula i promišljala. Pogledaj u što muškarci stvarno gledaju za vreme seksa!

Muškarci gledaju ženi za vreme seksa u lice! Nemački naučnici otkrili su da 70 odsto muškaraca gleda za vreme seksa partnerku u lice! 

Naime, tamo se najviše odražava njen doživljaj užitka (ili suprotno). Dakle, muškarci najradije gledaju naše oči i usta kako bi videli sviđa li nam se ono što se upravo događa.

Osim toga, muškarcima su za vreme istraživanja pokazali seksi fotografiju žene u eksplicitnom položaju. Bez da su otkrili smisao testa, naučnici su posmatrali kako je najčešće odlutao pogled muškaraca. Kod onih zauzetih, kao i solo muškaraca, pogled je opet najviše bio na licu žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading