(RECEPT) OTKRIVAMO INDIJSKI ELIKSIR MLADOSTI: Napitak nije baš ukusan, ali svaka kap je dragocena za zdravlje organizma!

Autor: Republika

Lifestyle

20.07.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj napitak ne deluje previše ukusno, naprotiv, jasno je da njegov ukus neće biti prijatan, ali ono što je sigurno jeste da će preporoditi vaš organizam!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od davnina su narodni iscelitelji, lekari i alhemičari pokušavali da pronađu eliksir besmrtnosti. Bez obzira koje biljke su mešali, nisu mogli da nađu željeni lek.

Međutim, uspeli su da pronađu lek koji jača i leči celo telo. Možda nećemo živeti 200 godina, ali svakako starost možemo dočekati u dobrom zdravlju.


Pretražujući stare i drevne recepte, najčešće su nalazili lek koji kombinuje mleko i beli luk.

STARI INDIJSKI RECEPT: Beli luk sa mlekom

U malu posudu sipajte čašu mleka i stavite na ringlu. Dok mleko kljula dodajte dva čena belog luka, sitno iseckana. Čim mleko proključa, dodajte beli luk i sklonite sa ringle. Poklopite. Nakon 10 minuta, vaš eliksir mladosti i zdravlja je spreman.

Konzumiranje:

Jednom nedeljno pijte po 1 šolju ovog mleka sa belim lukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading