Otkrivamo: Ženske Ribe vole na ovakav način

Autor: opusteno

Lifestyle

15.07.2020

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plave i velike oči poput okeana obeležje su žena rođenih u horoskopskom znaku Ribe. Romantične i osećajne Ribe vole da budu zaljubljene – makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planeta koji upravlja snovima i idealima, više od svega vole da budu oborene s nogu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako su i same izrazito maštovite, ženske Ribe žele da svaki trenutak učine posebnim i čarobnim. Njihova kreativnost, nežnost i emotivnost čine ih poželjnim partnerkama, ali upravo ih ti kvaliteti mogu odvesti u vlastiti svet koji nema veze sa realnošću. Isto tako, mogu da ih privlače nekonvencionalni muškarci, te oni sa izraženom mračnom stranom.

Ženska ljubav kakva se opisuje u filmovima, serijama i poeziji, ili barem najbliže tome možete susresti s upravo ovim predstavnicama Zodijaka. Saosećajne, pune razumevanja i želje da vam otvoreno pokažu koliko im značite, Ribe će u vama probuditi želju da ih zauvek zadržite kod sebe. Mana im je što s određenim partnerima ne mogu shvatiti kako nemaju svi isti način pokazivanja emocija, pa će prebacivanjima otkrivati manjak poverenja u vas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading