(RECEPT) Napitak za čišćenje krvnih sudova i jačanje imuniteta: Nakon nekoliko dana javlja se neverovatna promena

Autor:

Lifestyle

10.07.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čisti krvni sudovi u organizmu omogućavaju da svaki organ dobije potrebnu količinu krvi. Ukoliko su organi dobro snabdeveni, celo telo postaje snažnije i time jača i naš imunitet. Zato vam donosimo recept napitka za čišćenje krvnih sudova koji će vas preporoditi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukoliko ovaj napitak konuzmirate svakog jutra na prazan stomak brzo ćete primetitit značanje promene. Imaćete višak energije, lakše ćete spavati, imaćete osećaj kao da letite jer će kroz organizam pored krvi proći i velika količina kiseonika.

Za pripremu ovog napitka potrebno vam je:

- 4 limuna

- mali komadić đumbira
- 2 litra vode
- 5 ćena belog luka
- 2 kašike livadskog meda
RepublikaFoto: pixabay.com

Priprema:

Pažljivo i dobro operite limun, prelijte ga ključalom vodom kako biste sa njega uklonili nečistoće. Zatim limun sitno iseckajte. Đumbir i beli luk očistite, pa sameljite u blenderu.

Limun, đumbir i beli luk stavite u veliku teglu. Vodu prokuvajte pa ostavite da se ohladi do 60 stepeni. Sipajte je u teglu sa ostalim sastojcima. Nakon dva sata preostaje samo da dodate med i napitak je spreman.

Ovaj napitak konzumirajte ujutru i uveče po 100 mililitara tokom 3 nedelje. Nakon ovog perioda napravite pauzu od nedelju dana, pa možete ponovo nastaviti sa korišćenjem. Vidljivi rezultati dejstva javljaju se nakon 10 do 14 dana, već nakon nekoliko dana primetićete da imate više energije i da lakše obavljate svakodnevne aktivnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

14.07.2020 07:51

Da li se limun ljušti?