(VIDEO) NANOSITE GA POSTUPNO: Trik za upotrebu ajlajnera koji UVEK pali!

Autor:

Lifestyle

09.07.2020

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiteljke ajlajnera kojima povlačenje savršene linije ne ide tako lako, u stalnoj su potrazi za dobrim savetom kako dobiti najbolji rezultat.

RepublikaFoto: youtube.com/Tina Yong
Foto: Ilustracija

Ako još niste pronašli najbolju opciju, možda to bude savet šminkerke slavnih Kejti Džejn Hjuz. Ona je nedavno sa svojim pratiocima podelila jednostavan trik za povlačenje idealne linije - sve što vam treba je ajlajner, ogledalo i, najbitnije, malo vremena.  Malo vremena ne znači pola, već desetak minuta.

- Pokušajte nanositi ajlajner u sitnim delovima - napisala je ispod objave koju je kasnije i detaljnije objasnila.

"To je kao kad gradite kuću. Ne uzmete jedan veliki blok kako bi on njega stvorili celinu. Mislim, ako možete, i to je u redu. Ali gradnjom ciglu po ciglu, postupno, vi imate kontrolu nad svakim korakom i lako se možete zaustaviti ili dodati još malo kad je potrebno."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LINER TIP: Try doing your liner in tiny little bits. @surratt liner

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) on Jun 28, 2020 at 6:02am PDT

- Tako je i sa stavljanjem ajlajnera. Poanta je u postupnom dodavanju jer je lakše dodavati nego oduzimati višak - objasnila je, prenosi "Zadovoljna.hr".

Dakle, kada nanosi ajlajner, ona polako prati gornju liniju trepavica kako bi linija bila što bliže njima. Ne žuri - umesto toga dodaje sićušne mrlje boje kako bi osigurala potpunu kontrolu.

Ovaj savet nije sjajan samo za početnike u potrazi za idealnim načinom stavljanja ajlajnera nego i za dugogodišnje ljubiteljice mačkastih očiju koje žele usavršiti povlačenje linije korišćenjem nove tehnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading