Potrebno je samo 60 sekundi i preporodićete vaše lice: Čuvena dermatološkinja otkriva kako za 7 dana BEZ DINARA lice može da zasija!

Autor: blicžena

Lifestyle

08.07.2020

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovno umivanje ujutru i uveče važno je za kvalitet i čistoću kože. Umivanjem pre spavanja uklanjamo nečistoće koje su se nakupile tokom dana koje doprinose starenju kože i zatvaranju pora. Jutarnje umivanje uklanja masnoće koje se se stvorile tokom noći.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najamke Robert Smit, poznati dermatolog i estetičar, objavila je pravilo 60 sekundi koje će transformisati kožu lica.

U pitanju jeumivanje u trajanju od 60 sekundi jagodicama prstiju i ne koriste se nikakvi preparati. Ova metoda omekšava kožu i dubinski otapa sebum, a poboljšava teksturu i ujednačenost tena kože lica.

Najamke Robert Smit kaže da je ova metoda bolja nego da se troši novac na preparate za čišćenje lica.

U sučaju da imate potrebu da koristite neki preparat za umivanje, dermatološkinja kaže da je važno da ne bude agresivan, već da blag kako se koža ne bi isušivala.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nakon umivanja potrebna je hidrantna krema lagane teksture, ovo je naročito važnu za suvu ili osetljivu kožu.

Dermatološkinja ističe da će se rezultati i poboljšanje kvaliteta kože videti nakon nedelju dana, ako se sve ispravno i pravilno radi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading