Otkrivena tajna savršene figure Adrijane Lime: Jedna vežba topi masne naslage sa kritičnih delova

Autor:

Lifestyle

15.06.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilska manekenka Adriana Lima važi za jednu od najseksipilnijih. Iako ima 39 godina i majka je dvoje dece, njena savršena figura mami uzdahe muške populacije, a tajna njene lepote leži u adekvatnoj ishrani i treningu.

RepublikaFoto: instagram.com/adrianalima
Adriana Lima

Ona ističe da se njena ishrana bazira na čvrstoj hrani i zdravim namirnicama. Za doručak najčešće konzumira ovsene pahuljice sa suvim grožđem i prženo belance. 

Popularna manekenka za ručak najčešće na meniju ima ribu, piletinu ili nemasno crveno meso. Uz meso, na tanjiru se nalazi i povrće zbog vlakana koji pomažu u regulaciji probave.

Što se užine tiče, najčešće je to sirovo voće ili povrće; a kada želi da se zasladi, izbor pada na nekoliko kockica crne čokolade koje imaju manje šećera i visok udeo kakaa.

Lima naročito stavlja naglasak na večeru i jednom prilikom je rekla da za ovaj obrok uglavnom konzumira svežu salatu kako bi izbegla nadutost želuca i spavanje sa punim stomakom.

Foto: Tanjug/AP

Ishrana predstavlja samo jedan deo savršenog izgleda. Pored unosa zdravih namirnica, za postizanje savršene figure tu je i intezivan trening. Lima je jednom prilikom otkrila da se njena fizička aktivnost bazira na "jakim" treninzima koje uključuju preskakanje užeta veliki broj puta što je izuzetno dobro za topljenje masnih naslaga oko butina i stomaka. Takođe, pored ove vežbe, manekenka jako voli borilačke veštine kao što su boks i kapoera, koji joj omogućavaju da oblikuje svoju figuru.

Na kraju, pored svega navedenog, tajna lepote Andrijane Lime jeste trening sa preskakanjem konopca za koji kaže da ga nikada ne preskače.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading