Otkrivamo vam mali trik kako da vam koža izgleda prirodno sa puderom!

Autor:

Lifestyle

11.06.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko puta vam se desilo da napokon kupite pravu nijansu pudera i onnda shvatite da na koži izgleda kao kreč? Ne brinite se, jer je i ovoj agoniji konačno došao kraj - otkrivamo vam tajnu kako da puder izgleda fantastično na koži!

RepublikaFoto: Photo by Kelly Sikkema on Unsplash
Foto: Ilustracija

Da li ste i vi jedna od onih dama koje uvek kupe puder koji ne izgleda prirodno na koži? I nama je veoma dobro poznat ovaj problem, ali ne brinite jer vam mi otkrivamo jedan jednostavan trik da vam puder deluje prirodno na koži!

Čaroban efekat koji je vam garantuje prirodan izgled pudera na licu postiže se, verovali ili ne, uz pomoć - ULJA! Dok se šminkate, sve što treba da uradite jeste da dodate kap ulja u vaš puder.

Profesionalni šminkeri preporučuju bademovo i ulje jojobe, ali takođe možete da odaberete i neko drugo kozmetičko ulje po svom izboru.

Teksura pudera se menja i postaje glatka u kombinaciji sa uljem i samim tim ga je mnogo lakše naneti i razmazati po licu. Na ovaj način ćete koristiti i manje pudera, pa će vam samim tim i duže trajati! Koža će vam izgledati potpuno prirodno, a ten perfektno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading