Ukleti pokloni! Ako OVE stvari date voljenoj osobi RASKID vam ne gine

Autor:

Lifestyle

29.05.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje stvari koje se ne prihvataju kao poklon, jer su loš predznak.Prema legendi, ovakvi pokloni najavljuju samo nesreću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nisu svi ljudi sujeverni i ne obraćaju pažnju na ove detalje, zato od njih i možete dobiti poklone koji donose lošu energiju.

Najbolje je da se uzdržite od darivanja ovih stvari, ali i primanja na poklon:

1. Ogledalo

Mnogo različitih mističnih priča i verovanja povezano je sa ogledalom. Veruje se da je ovo prozor u svetove mračnih sila, prepun užasnih stvorenja željnih zla. Loš znak je ako se slom, jer to znači da će zlo koje se nalazi s druge strane, doći u naš svet.

2. Papuče

Papuče se nekim čudom vezuju za ritual ukopavanja mrtvih. Posebno osetljive osobe mogu ovaj dar shvatiti kao loš nagoveštaj. U najboljem slučaju, osoba kojoj darujete papuče može da se uvredi.

3. Peškir

Kao i papuče, peškir asocira na pogrebne potrepštine.

4. Nož i drugi oštri predmeti

Svi oni privlače negativnu energiju, pa svađa i skandali dolaze sa njima u kuću.

5. Sat

U arapskom svetu ovakav poklon se smatra pozivnicom za sahranu. Evropljani veruju da će sat dovesti do neuspeha u biološkom satu. Stoga ne poklanjajte sat dragim osobama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading