Poklanjamo magazin "Ruski lekar": Otkrivamo vam prirodan način da za bolju potenciju

Autor:

Lifestyle

20.05.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo magazin Ruski lekar u kome možete pronaći brojne korisne savete o prirordnom lečenju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U ovom broju stručnjaci otkrivaju zašto muškarci ne mogu da se pokažu u krevetu i koji su to najbolji preparati za prirodno vraćanje potencije.

Migrene mogu biti izuzetno nezgodne i ometati normalan tok života. Otkrijte kako da se oslobodite ovog iritantnog bola i uživate u svakom trenutku.

Nakon koronavirusa deca su sada ugrožena od kavasakijevog sindroma. Saznajte kako da na vreme prepoznate simptome i sprečite pogoršanje stanja.

Predstavljamo vam jelovnik protiv hipertenzije. Povišeni krvni pritisak danas ima sve veći broj ljudi, a uravnotežena ishrana je najbolji i najefikasniji lek koji pomaže u normalizaciji stanja.

Dolazi leto a sa njim i borba protiv komaraca i krpelja. Primenite naše savete o tome kako da uz pomoć eteričnih ulja zaštite sebe i izbegnete korišćenje agresivnih hemijskih sredstava.

Sve ove priče kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u magazinu Ruski lekar koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Ruski lekar za 21. maj 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading