Jaki bolovi povezani sa stvarima u kući! Bacajte OVO i prestaće problemi sa stomakom

Autor:

Lifestyle

17.05.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema feng-šuiju, svaki deo naše kuće odgovara određenom delu našeg tela, pa tako ako imate problema sa bolovima u stomaku, leđima, rukama ili stopalima možda je vreme da napravite promene u kući, veruje se da ćete ubrzo osetiti olakšanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kičma i kosti

Krajnji levi ugao kuće povezan je s problemima s kičmom i kostima. Dakle, ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl. vreme je da očistite taj deo doma.

Uši

Zid na kojem se nalaze glavna ulazna vrata, prema feng-šujiu povezan je sa ušnim problemima. Ukoliko imate zdravstvene problem tog tipa, stručnjaci savetuju da taj zid očistite, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Stopala

 Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu narušiti energiju  koja  se odnosi na sposobnost da stojite staloženo na svojim stopalima.

 

 

Ruke

Najbliži levi ugao doma od ulaznih vrata, rezervisan je za zdravstvene problem vezane za bolove u rukama. Feng-šuji majstori savetuju da iz tog ugla raščistite nered i sklonite električne aparate - osetićete veliko olakšanje u bolnim rukama.

Stomak i organi za varenje

U udaljenom desnom uglu vašeg doma, nemojte da držite nameštaj oštrih ivica, električnu opremu i sl. ako imate zdravstvenih problema vezanih za sistem za varenje i stomak. Takođe, ovo područje bi trebalo da očistite ako imate problema s prihvatanjem emotivne bliskosti u vezama.

Glava

Bolovi u glavi I mentalni problem, znak su da se pozabavite prostorom u prednjoj desnoj strani vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

Usta i disajni organi

Astma, problem sa zubima i slično vezani su za centralni deo desne strane vašeg doma. Prejako grejanje ili previše svetla u ovom području mogu dovesti do ovakvih problema.

Oči

Problemi sa očima povezani su sa najudaljenijem centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Zato bi po pravilima feng-šujija trebalo sloniti prljava ogledala i stakla sa tog mesta, jer se problem sa očima reflektuju u njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading