(VIDEO) Iz Japana stiže najlakši način mršavljenja: Ležanje, peškir i pet minuta dnevno su sve što je potrebno!

Autor:

Lifestyle

10.05.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko želite lako da mršavite, upotrebite japansku metodu koja je osvojila internet.

Naime, japanski lekar Tošiki Fukucudzi osmislio je neobičnu vežbu koja uključuje ležanje i peškir, a za koju je potrebno izdvojiti tek pet minuta dnevno. Prema njegovim tvrdnjama, to vam može pomoći da izgubite centimetre u struku, prenosi "Index.hr".

Tošiki, koji je stručnjak za refleksologiju i masažu, naveo je da ova metoda može da ojača jezgro mišića, pomogne da se suzbije nepravilno držanje, smanji bol u leđima, pa čak i suzi struk.

Rezultati su navodno vidljivi već nakon trideset dana, a ako odlučite da isprobate ovu metodu, evo uputstva: Peškir oblikujte u valjak debljine između sedam i 10 centimetara, lezite i postavite ga ispod donjeg dela leđa. Noge neka budu ispružene, a stopala u širini ramena. Ruke podignite iznad glave, dlanovi neka budu okrenuti prema tlu, a mali prsti neka se dodiruju.

Ovaj položaj je potrebno zadržati pet minuta, a nakon isteka vremena nemojte se naglo dizati, već se polako prebacite u sedeći položaj.

Fukucudzi je ovu metodu opisao u svojoj knjizi, koja je postala jedan od najprodavanijih naslova u Aziji.

Metoda poslednjih meseci kruži društvenim mrežama, a mnogi kažu da im je pomogla da smanje bolove u leđima, dok drugi tvrde da su primetili da im se telo menja nakon što su svaki dan radili ove vežbe u trajanju od pet minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading