Budite kompletni za uskrs: Kako sami da uradite manikir u duhu praznika?

Autor: lepotaizdralje.rs, republika.rs

Lifestyle

17.04.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnja Uskršnja nedelja je vrlo čudna, međutim to ne znači da ne trebamo da pokušama da je ulepšamo i uveselimo koliko god možemo. Zato smo rešili da vam pomognemo u tome, a kako drugačije nego najbolje kako znamo, jednim predlogom za ulepšavanje. Reč je o uskršnjem manikiru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako je katolički Uskrs prošao, a pravoslavni je tu iza ćoška na društvenim mrežama imamo prilike da vidimo ofarbana jaja i sve simbole ovog veselog praznika, pa zato, kada pričamo o umetnosti na noktima, sigurno očekujete da vam danas predložimo crtež jaja, pilića, zeke ili nešto slično.

Međutim, ljubitelji manikira na Instagramu odlučili su umesto toga farbaju nokte po uzoru na ona mala pastelna čokoladna jaja. Znate ona ružičasta, ljubičasta, sa žutim šljokicama i sa malim smeđim i crnim mrljama.

Zahvaljujući savršenoj prolećnoj paleti lakova za nokte i činjenici da je ovakav izgled noktiju veoma lako napraviti, verujemo da će upravo on biti jedan od najboljih trendova manikira ove sezone. U nastavku pogledajte nekoliko naših omiljenih predloga ovog trenda sa Instagrama, kao i zbog čega smo toliko oduševljeni njime.

Dve pastelne nijanse laka za nokte i jedan crni biće vam dosta da napravite ovaj look noktiju. Neravne male tufne možete da napravite na mnogo različitih načina, ali uglavnom su stvoreni jednom malom četkicom za nokte.

Evo kako izgleda ovogodišnji trendi uskršnji manikir:

Ovaj manikir je dokaz da "čokoladna jaja dizajn" izgleda sjajno i na kratkim noktima.

Ne brinite ako nemate puno pastelnih nijansi laka za nokte – malo tamnije, prigušene nijanse čine čuda. Pogledajte:

Svetle nijanse takođe izgledaju super na trendi uskršnjem manikiru. Mešavina živopisnih žutih, ružičastih, tirkiznih i ljubičastih nijansi pun je pogodak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini Egg Nails! ?? . // When you’re practicing social distancing and trying to entertain yourself ?

A post shared by CPH (@conniepharrison) on Mar 21, 2020 at 4:53am PDT

Možete staviti svoj pečat na novi trend uskršnjeg manikira. Stavite na nokte selotejp (koji će vam pomoći za precizno farbanje) i obojite samo polovinu nokta. Kada se lak osuši skinite selotejp i docrtajte mrljice. Izgledaće kao da ih je radio pravi umetnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading