Muža je varala godinama, a onda ju je spasila korona! Evo o čemu je reč

Autor: stil

Lifestyle

02.04.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je koronavirus ikome doneo išta dobro, onda je to ova žena!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da prava ljubav u vreme pandemije koronavirusa dolazi na videlo pokazala je Marija, čitateljka italijanskih novina.

- Žena od 40 godina, srećno udata, verna partnerka sa sigurnim poslom. Čini se kao idilična bračna priča, ali nije tako. Već pet godina varam svog muža s dvostruko mlađim muškarcem. Činim sve kako bih sebi priznala da to što radim nije u redu, ali nešto me uvek vuče nazad - napisala je Marija.

Svesna svoje greške, već godinama pokušava da prekine odnos koji bi joj mogao uništiti sve što je godinama gradila sa svojim mužem i decom, ali to joj nije polazilo za rukom.

Ali, koronavirus uspeo je da promeni sve. Marija je shvatila šta je zaista bitno i vredno u njenom životu, a to su njen muž i deca, i odlučila je da ostavi sve što ju je sputavalo u prošlosti.

- Ovaj virus me je naučio da cenim stvari koje sam jedno vreme svog života zapostavljala. Moja petogodišnja avantura bila je velika greška zbog koje se sada osećam grozno. Nisam bila u stanju da shvatim koje su prave vrednosti u mom životu, jednostavno sam bila zaslepljena - objasnila je Marija.

Priča ove žene zaista je dokaz da se u nesreći prepoznaju prave vrednosti!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading