Oslobodite se bora: Prirodna maska koja daje savršene rezultate - tajna leži u jednom sastojku

Autor: Srbija danas, Republika

Lifestyle

20.03.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka žena koja se suočava sa pojavom bora na licu bi morala da proba ovaj recept. Maska je jednostavna za pripremu, a mnogo delotvornija od bilo koje koju možete naći u apotekama.

Foto: Ilustracija

Osnovni sastojak je laneno seme, a dobro je iz više razloga. Ono sadrži velike količine kalijuma, magnezijuma, vitamina E, esencijalnih aminokiselina, uključujući i omega 3 masne kiseline.

Zašto je ova maska toliko dobra?

Ona deluje direktno na potkožno tkivo i jača ga, vraća mladalački izgled i elastičnost kože. Najbolje deluje na predelo oko očiju i usana gde je koža najtanja i prvo se primete znaci starenja.

Žene koje su je koristile, svedoče da su bore nakon 14 dana postale manje vidljive, a posle mesec dana nisu mogle da prepoznaju svoj odraz u ogledalu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovako se priprema maska

U činiju stavite kašiku lanenog semena, pa prelijte sa trećinom šolje proključale vode. Dobro promešajte, pa prekrijte krpom i ostavite da odstoji preko noći.

Ujutru iscedite vodu i nju koristite kao masku. 

Primena

Ovaj rastvor nanosite na očišćeno lice i vrat pomoću vate ili tufera. Kada se maska osuši ponovite postupak i tako 5 puta.

Ponavljajte ovaj proces svako veče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading