Izbrišite strije kao gumicom: Ispratite 4 jednostavna koraka za fenomenalan rezultat!

Autor: Stil.kurir.rs, Republika

Lifestyle

09.02.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strije se pojavljuju na telu usled prekomernog rastezanja tkiva ispod kože pa koža puca. Eliminisanje strija je teško, ali nije nemoguće,

RepublikaFoto: youtube.com/Glamrs
Foto: Ilustracija

Evo kako da se rešite strija u 4 jednostavna koraka:

Korak 1: Piling

Izmešajte so i cimet i sa ovom mešavinom uradite piling kože pogođene strijama. So poboljšava ćelijski metabolizam, a cimet uklanja mrtve ćelije kože, povećava nivo kolagena, što koži daje elastičnost. 

Ako dva puta nedeljno napravite piling prahom napravljenim od ova dva sastojka, a nakon tuširanja kožu izmasirate maslinovim uljem, garantovano ćete poboljšati cirkulaciju i umanjiti starenje.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Korak 2: Čišćenje tela

Koren trave vetiver je odličan način da detaljno očistite telo spolja. Ova trava se blago natopi vodom, pa se koža masira kružnim pokretima.  Vetiver je u stanju da "skine" tamne, staračke mrlje, ožiljke i strije sa kože. 

Korak 3: Vlaženje kože

Čist gel aloe vere, izdvojen iz prirodne biljke, može učiniti čuda sa našom kožom. Vlaži grubu i kožu sklonu perutanju, a pomaže i u obnavljanju tkiva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Korak 4: Ulje za masažu

Korišćenje masažnog ulja svake večeri je odlično za  zdravlje. Osim što uklanja toksine iz kože, poboljšava i cirkulaciju krvi. 

Koristite ricinusovo ulje koje je odlično za uklanjanje ožiljaka i strija. Kožu hrani vitaminima i mineralima, proteinima, masnim kiselinama i vitaminom E. 

Najbolje je da pomešate: 75% ricinusovog ulja i 25% vitamina E pa sa tom mešavinom masirajte kožu na kojoj su se stvorile strije, ožiljci i fleke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading