(FOTO) Žene širom svete poludele za ovim komadom: Šta su "stejtment" džemperi i kako da ih nosite?

Autor: mondo.rs

Lifestyle

11.12.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovoljno je da uđete u bilo koju prodavnicu garderobe da zaključite da su džemperi ove jeseni i zime ultimativni modni trend.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako još uvek niste shvatile, ultimativni komad ove jeseni i zime jeste džemper. Od "oversajz" modela do kratkih topova, raznovrsnih oblika, sa maštovitom mustrom ili potpuno jednostavni, džemperi su ove sezone "must have".

Ovom klasičnom zimskom komadu dizajneri se trude da svake godine predstave u nekom novomverziji, ns neki detaljem koji je baš trend za tu sezonu.

Najmodernija verzija džemepra za sezonu 2019/20. reklo bi se da nije za svačiji ukus. Nakon jednobojnih oversajz modela koji su bili apsolutni trend prethodne godine, ove sezone su se izdvojile upadljivije mustre.

Džemperi ukrašeni indijanskim motivima i izvezenim detaljima, kao i "stejtment" komadi sa animal printom, posebno zebre i leoparda ove sezone su nazaobilazni modni detalj.

Novitete je i da džemperi više nisu rezervisani samo za dnevne varijante, nego se nose i uveče, za noćne izlaske.

Kratke, "krop" džempere najbolje je kombinovati uz pantalone visokog srtruka, dok "oversajz" modeli najbolje idu uz cigaret pantalone, ili "skini" džins.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading