Mladež na laktu je znak uspeha! Znate li šta znači ako je na guzi, stomaku, nozi...

Autor:

Lifestyle

12.11.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladež na licu ponekad može da postane nečiji zaštitni znak, što je svakako slučaj sa lepoticama poput Merilin Monro ili Sindi Kraford. Ovi znakovi na koži oduvek su bili predmet ljudskog interesovanja i zato ih izučavamo vekovima. Tako mladeže tumačimo na osnovu dela tela na kojem se nalaze i na osnovu njihovog fizičkog izgleda - veličine, oblika, boje i dlakavosti. Što je mladež veći, to je veća i njegova snaga u predskazivanju dobrog ili lošeg.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mladež na levoj strani glave otkriva da će osoba imati dovoljno novca, neće zakoračiti u brak, a provešće život u lutanju

Smatra se da okrugli i duguljasti mladeži simbolizuju sreću, tim više ako su ispupčeni i izražajni, a mladež izraženih uglova ili, ako imaju jednu stranu ravnu, to je simbol nesreće. Mladeži u obliku kvadrata u početku života ne donose mnogo dobra, ali kasnije se stvari okreću nabolje. Trouglasti mladeži simbolizuju sudbinu protkanu mešavinom dobrog i lošeg, a cik-cak mladeži su znak loše sreće.

Što je na mladežu više dlačica, to se on smatra nesrećnijim, a oni bez dlačica se smatraju pozitivnim znakom. Dlakavi mladeži se tumače kao predznak finansijskih problema. Kad se radi o boji, smatra se da bledi, žućkasti, zelenkasti, svetlosmeđi ili crveni i mladeži boje meda imaju pozitivno značenje. Što je tamniji, to je i njegov negativan uticaj veći.

Osim oblika, veličine i boje, prilikom proricanja sudbine je važno da se uzme u obzir i na kojem mestu na telu se mladež nalazi.

GRUDI

Ako je na desnoj strani, predskazuje sreću, bogatstvo i poštovanje okoline. Ipak, na vrhuncu sreće je moguć nagli obrt i mogu doživeti sramotu i finansijske probleme. Mladež na desnoj strani prsa je znak i da ćete imati više ženskih potomaka. Mladež na levoj strani grudi otkriva inteligentnu osobu, pouzdanu i vrlo ambicioznu, ali i sklonu lagodnom životu i brzom zaljubljivanju.

PAZUH

Mladež ispod desnog pazuha predstavlja želju za bogatstvom, a mladež ispod levog izraženu žudnju za suprotnim polom.

RAME

Mladež na ramenu predskazuje život obeležen napornim radom s mnogo nesreće. Mladež na desnom ramenu imaju hrabre i odvažne osobe koje vrlo predano obavljaju svoj posao. Mladež na levom ramenu otkriva lakozapaljivu narav i osobu sklonu svađama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

RUKE

Mladež na desnoj ruci nagoveštava uspeh u privatnom i poslovnom životu. Imaju ga uporne i inteligentne osobe koje su sposobne da obave bilo koji zadatak. Mladež na levoj ruci je znak želje za bogatstvom, ali ma koliko se trudila, osoba ostaje prosečnog imovinskog stanja, što uzrokuje teskobu. Mladež na zadnjoj strani ruku otkriva osobu koja će u životu postići velik uspeh zahvaljujući svojim prirodnim talentima. Ako je samo na levoj ruci, to umanjuje predznak za sreću. Mladež na laktu predskazuje uspeh i bogatstvo. Odaje osobu koja voli likovnu umetnost, rado pomaže drugima, ali i dobija pomoć okoline.

STOMAK

Upućuje na lenjost, aljkavost, sebičnost i pohlepu. Ako se nalazi na desnoj strani stomaka, predskazuje dobru zaradu i slabost prema suprotnom polu. Mladež na levoj strani imaju ljubomorne osobe koje vole laku zaradu, a blizu pupka bučne osobe pred kojima je luksuzan život.

LEĐA

Mladež na leđima otkriva otvorenu, iskrenu i velikodušnu osobu koja voli da se ističe u društvu. Mladež na desnoj strani leđa je znak hrabrosti i dobrog zdravlja, a mladež na levoj strani otkriva izraženu diplomatsku crtu. Ako je mladež vrlo nisko na leđima, upućuje na romantičnu crtu, senzualnu prirodu i ljubav prema luksuzu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

GUZA

Mladež na zadnjici upozorava na mudrost i kreativnost, a mnogi koji ga imaju postaju umetnici. Ako je na levoj polovini, predskazuje skroman, često i siromašan život. Mladež na polnim organima predstavlja jak libido i preteranu želju za seksom, te oni koji ga imaju neretko imaju i ljubavnicu.

NOGE

Mladež na bilo kojem delu potkolenice upućuje na indolentnost, sebičnost, lenjost i manjak empatije. Ako je na desnoj potkolenici, predskazuje uspeh i moguću političku karijeru, a mladež na levoj potkolenici česta poslovna putovanja i bogat društveni život. Mladež na bedru odaje toplu osobu punu entuzijazma. Po jedan mladež na levom i desnom bedru imaće mnogo jakih i zdravih potomaka. Mladež na desnom bedru je simbol hrabrosti, predskazuje napredak, srećan brak. Ako je na levom bedru, to je upozorenje da možete doživeti finansijski gubitak, nepravdu, neuspeh. Označava i nadarenost za umetnost. Mladež na desnom kolenu predskazuje srećan brak. Ako je na levom kolenu, obeležava osobu koja je često nepromišljena i brzopleta, ali je u srcu pravedna, a po prirodi ljubazna i saosećajna. Mladež na gležnju odaje prefinjenost i dozu taštine. Kod žena je znak marljivosti i nezavisnosti.

LICE I GLAVA

Mladež na desnoj strani temena predskazuje sjajnu političku karijeru. Mladež na levoj strani glave otkriva da će osoba imati dovoljno novca, neće zakoračiti u brak, a provešće život u lutanju. Ako je mladež na potiljku, predskazuje dobru finansijsku situaciju, ali ne i ugled u društvu. Mladež na desnoj strani čela smatra se znakom izuzetnih sposobnosti i mentalne snage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading