Šta NAJVIŠE pomaže ženama u trudnoći?

Autor: superzena.b92.net/ TV Prva

Lifestyle

06.11.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnoća je period koji nosi mnogobrojne promene u životu žene, što fizičke, što psihičke. Na fizičke promene se žena navikne, ali šta je sa onim psihičkim?

RepublikaFoto: pixabay.com

Koje dileme muče žene i koliko je važno razumevanje najbližih i podrška partnera, u emisji "150 minuta" na Prvoj televiziji, odgovor su dale lajfkouč Anja Tomić i vlogerka Marija Lakić.

Anja je već mama jednog dečaka, ali i trudnica koja uživa u drugoj trudnoći. Kaže da joj trudnoća ne pada teško, ali da se brzo zamara.


- Imam dosta vremena da kreativno radim, ali i šetam, uživam. Brže se zamaram, to mi možda teže pada, ali sve ostalo što se vezuje za trudnoću, emotivne promene, stres i nervozu prevazilazim uz određene tehnike - rekla je Anja.

- Podnošenje drugog stanja je individualna stvar, zavisi od žene, ali su promene neminovne - kaže Marija

- Promene su u vidu raspoloženja. Malo smo nervoznije, sve nam nekad smeta, tražimo veću pažnju - naglasila je Marija.


Žena u trudnoći mora da se navikne na promene, ali i da kaže sebi da je lepa, i da je trudnoća njeno vreme.

- Žena mora da radi na svom samopouzdanju u drugom stanju bez obzira na očigledne promene, ali je u tome svakako važna i podrška partnera - rekla je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading