Evo kakav dekolte odgovara obliku vaših GRUDI!

Autor: index.hr

Lifestyle

05.11.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oblik i veličina vaših grudi zahtevaju pametno odabrane krojeve kako bi dekolte izgledao zavodljivo, ali i kako ne bi prešao granicu dobrog ukusa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pri tomu se valja pridržavati određenih pravila.

Ovo su neke male tajne zavodljivog dekoltea.

Grudi srednje veličine

Vlasnice grudi srednje veličine, pogotovo ako su one pritom blago podignute i "prkose" gravitaciji, gotovo pa da ne mogu da pogreše prilikom odabira dekoltea. Ako želite da naglasite ženstvenost i svom outfitu date dozu senzualnosti, slobodno mogžete posegnuti za dubokim V izrezom bez straha da će izgledati vulgarno. Ali, jednako dobro će vam pristajati i ravno rezani krojevi. Ipak, dobro će vam doći doza opreza prilikom nošenja brod izreza koji vizuelno smanjuje grudi.

Velike i okrugle grudi

Ove dame moraju da budu naročito oprezne prilikom odabira idealnog dekoltea, piše index.hr. Odeća bez naramenica ili duboki dekoltei u ovom slučaju su zabranjeni. Osim što će tako grudi biti u prvom planu, verovatno će i celi outfit izgledati pomalo vulgarno. Zato radije odaberite dekolte blagog V izreza, kockasti i okrugli. Oni će ih vizuelno smanjiti, a da ih pritom ne sakriju.

Male čvrste grudi

Iako je uvreženo mišljenje da damama s malim grudima ne pristaju dekoltei, istina je potpuno drugačija. Naime, one bez problema mogu da nose čak i one najdublje dekoltee, a dobro im pristaje i srcoliki dekolte, kao i brod izrez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading