Držite do sebe pa makar on bio princ: Ove greške najčešće prave žene kada se zaljube

Autor: Stil, Republika

Lifestyle

16.10.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se zaljube, mnoge žene su sklone da ugađaju partneru više nego sebi. Ali do takvih situacija može doći i zbog prolazne nesigurnosti i kako će partner reagovati na neku vašu odluku ili potez, da li će mu se svideti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tada preko noći donose odluke koje inače ne bi donosile i koje ne prilične jakoj i samosvnesnoj ženi.

Menjate fizički izgled zbog drugih

Fizička promena neće imati nikakvog efekta ako to učinite zbog partnera, prijateljice ili nekog člana porodice. Promena frizure ili boje kose, tetovaža, vežbanje, treba da bude isključivo vaša želja.

Nemate snove i ne ostvarujete životne ciljeve

Niko ne bi smeo da sputava vaše ciljeve jer vi ste krojač svog života i niko neće da žali za nečim što niste postigli umesto vas. Možda ste jednom odbili poslovnu ponudu ili staviti neku ideju "na čekanje" zbog nove ljubavne veze, ali na kraju ostali i bez partnera i bez novog posla. Ako nemate podršku od partnera, možda treba da se zapitate da li je ta osoba za vas.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Čekate odobrenje drugih

Jake žene igraju po svojim pravililma i ne treba im nečije odobrenje.

Gledajte da hrabro donosite odluke, bez obzira šta će o tome drugi da misle. Vi najbolje znate šta je za vas dobro, a šta nije.

Otkazujete već dogovorene planove

Ponekad smo okruženi ljudima koji su sebi uvek na prvom mestu, a to očekuju i od drugih. Takvi odnosi ne donose dobro i često nas dovode u situaciju da zbog njih menjamo svoje planove, želje i potrebe.

Ako vam se to desilo, pokušajte da se pristetite toga, kako ste se osećali i vratite sebe na prvo mesto.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Menjate se zbog nekoga

Uvek budite ono što jeste, isključivo zbog sebe. Ako se odlučite za neke promene, neka one budu samo u cilju vašeg kvalitetnijeg života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading