Tajni recept za mršavljenje: Gubi se 5 kilograma za 2 dana!

Autor: stil.kurir.rs

Lifestyle

17.10.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih načina da izgubite kilograme je uz pomoć peršuna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Peršun se široko koristi u kulinarstvu i jednostavno obožavamo da ga dodajemo u supe i salate. Možemo ga jesti skoro svaki dan, ali u malim količinama. 

Da li ste čuli za doktora Džona Kristofera? On je jedan od najpopularnijih lekara koji zaista razume lekovita svojstva povrća. On svojim pacijentima savetuje da svakodnevno konzumiraju peršun i osiguraju zdravlje celog tela.  

Ovaj doktor tvrdi da je peršun jedan od najboljih prirodnih lekova za bolest bubrega. Čak i ako ne budete imali medicinskih problema, i dalje ga možete dodati u ishranu i korititi za mršavljenje.

Pokazaćemo vam najlakši način to uradite. Najbolji način je da napravitečaj od peršuna i pijete ga tokom dana. Na ovaj način možete da izgubite i do 5 kilograma za 2 dana.

Pored viška kilograma, uz pomoć ovog čaja ćete izbaciti i sve otrove iz tela.

Recept: Dodajte 5 kašika seckanog peršuna u 1 litar ključale vode. Prekrijte lonac i ostavite da se kuva oko 20 minuta, a zatim procedite tečnost.

Čaj možete piti i sa seckanim peršunom.

Ovaj čaj leči sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminiše bakterije, nagomilanu tečnost i sve toksične materije iz tela i to putem urina.

Napomena: Svakodnevno pijte od 2 do 3 šolje ovog čaja, ali ne više od jedan litar dnevno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading