SA ULICA MODNIH METROPOLA: 6 dominantnih boja ove sezone

Autor: index.hr

Lifestyle

19.09.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže nova sezona, a sa njom i vreme za promenu garderobe. Da biste se izvukli iz letnjih krpica i uvukli u jesenje komade, predstavljamo boje, koje će vladati sezonom, a dve od ovih šest boja su već zauzele dominantne pozicije kod mnogih poznatih dama

 

 

Bela

Boja koju obožavamo preko leta jer laska preplanulom tenu, ove će sezone biti popularna i u hladnijim mesecima. Naravno, preko jeseni i zime se nećete baš od glave do pete obući u belo, osim ako se ne odvažite na belo odelo. Ipak ako želite da budete u trendu, dovoljan će biti jedan upečatljiv beli detalj, poput torbe ili cipela.

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 9, 2017 at 10:09am PDT

 

 

Ružičasta

Kakva bi to sezona bila bez najpopularnije milenijske boje. U hladnijim danima najbolje ćete izgledati u nežnim, pastelnim tonovima ružičaste, ali nećete pogrešiti ni ako odaberete neku malo upadljiviju nijansu, pogotovo ako vam je cilj da privučete pažnju.

 

 

A post shared by @milano_streetstyle on Sep 16, 2017 at 2:14pm PDT

 

Crvena

Najavljena je kao boja nadolazeće sezone i već je potvrdila spomenutu najavu, kako na Instagramu, tako i na ulicama modnih metropola, modnim pistama... One odvažne među vama mogu je nositi od glave do pete, a ako niste toliko hrabre, dovoljan će biti i poneki detalj u crvenoj boji, poput čizama ili torbe. Želite li pak igrati na sigurno, s crvenom haljinom nikad ne možete pogrešiti.

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 3, 2017 at 10:57am PDT

 

 

Srebrna

Metalik nijanse i ove će jeseni i zime biti "in", ali će se po popularnosti definitivno izdvojiti srebrna. Ove sezone neće dominirati samo modnim dodacima, već će se nositi srebrne jakne, pantalone, suknje...

 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 12, 2017 at 11:23am PDT

 

Neutralne boje

Nijanse koje oponašaju prirodu u jesen uvek su popularne. Ove sezone najbolje ćete izgledati ako neutralne tonove uskladite s jarkim bojama.

 

 

A post shared by @milano_streetstyle on Sep 17, 2017 at 1:53am PDT

 

Zelena

Od maslinaste do nijanse trave, zelena boja i ove će jeseni biti sveprisutna u dućanima. Odaberite nijansu koja vam najbolje laska jer, za što god se odlučite, nećete pogriješiti.

 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Sep 14, 2017 at 5:15pm PDT


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading