"Znala sam da mi je suđeno da budem majka": Tajming za rađanje deteta u 43. joj bio savršen

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

12.09.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu najveći broj ljudi pamti po ulozi Gabrijele Solis u "Očajnim domaćicama".

Foto: Tanjug/AP
Eva Longorija

Eva Longorija na svet je donela dečaka Santjaga Enrikea u junu 2018. godine i uživa u ulozi novopečene majke.

Ona i njen suprug Hoze Baston objavljuju fotografije njihove bebe još od kada se rodila i fanovi obožavaju da gledaju malog dečaka kako raste. Eva je istakla da uživa u majčinstvu i da je znala da joj je suđeno da jednog dana bude majka.


Iako je dobila bebu u 43. godini života, ona je rekla da je tajming za rađanje deteta bio savršen.

- Santiju je bilo suđeno da se rodi i da bude sa mnom u ovom periodu mog života. Ja ne radim mnogo kao nekada, čak iako se ne čini tako! Vreme je savršeno uklopljeno - rekla je Eva.
Foto: instagram.com/evalongoria


Ona je jedno vreme bila izuzetno posvećena poslu, a sada je okrenuta porodici i može sebi da priušti da ne radi kao nekada. Njoj je važno da njen sin bude okružen pažnjom.

- Pod većim smo pritiskom danas da odgajamo dobrog čoveka i da se potrudimo da on razume ravnopravnost i feminizam. Ali nije sve u tome da mu se o tome priča već i da mu se pokaže kako to izgleda u svakodnevnom životu - istakla je glumica.

Sada je izbirljivija kada su u pitanju poslovne ponude koje prihvata, piše Cheat Sheet. Rekla je da su se sada ulozi povećali jer ima dete. Sin joj je sada prioritet i toga se nikada neće odreći. Biti majka i zaposlena žena je teško, ali nije neizvodljivo. Njoj odlično polazi za rukom da balansira između karijere i privatnog života, ali je otvoreno govorila o mukama sa kojima se susreću majke koje žele da rade i budu nezavisne i podižu dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading