Snovi otkrivaju šta se dešava u podsvesti: Ukoliko imate ovaj san znajte da ste srećni u ljubavi

Autor:

Lifestyle

02.09.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi stručnjaci iz oblasti psihologije slažu se u tome da snovi mogu prenosti misli i osećanja koji su usađenji duboko u podsvesti. Partnerski odnosi su tako jedna od oblasti života koja je često podložna preispitivanju i analaiziranju kao i osećaju nesigurnosti da li je izabranik onaj pravi. Upravo tada, prema nalazima psihologa, snovi mogu odgonetnuti da li ste zaista srećni sa svojim partnerom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan san posebno može odgonetnuti da li ste zadovoljni svojim ljubavnim životom. 

Ukoliko ste u snu videli sebe kako se sa nekim držite za ruke, onda taj san znači da ste vi jako srećni u ljubavi u realnom životu. Držanje za ruke je simbol ljubavi i bliskosti i znak da je ljubav obostrana.

Ako imate partnera, onda će se vaša ljubavna idila nastaviti i u narednom periodu, a ukoliko ste sami, onda ovaj san govori da vam je partner neophodan i da ne možete da se nosite sa samoćom.

Da bi ste sebe najbolje analizirale potrebno je da vodite dnvenik snova. U ovom dnevniku bi trebalo da zapisujete svaki vaš san sa što više detalja kojih uspete da se setite. Na taj način steći će te uvid u vaše najdublje emocije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading