Izborite se sa EŠERIHIJOM uz pomoć ovog prirodnog leka!

Autor: Republika

Lifestyle

13.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna i uporna, ešerihija koli spada u bakterije koje su najčešći uzrok urinarnih infekcija. Ko ju je jednom imao zna o čemu govorimo, jer ju je sigurno dobro upamtio, i to po zlu - dugo se leči i vrlo često vraća u organizam, čak i nakon dužeg uzimanja antibiotika.

RepublikaFoto: twitter.com/CollectiveEvol
Ulje divljeg origana

Dešava se da pojedini sojevi ešerihije koli rezistentni na antibiotike čine da se infekcija urinarnog trakta teže leči. Zbog toga se u procesu lečenja ove infekcije mogu koristiti odgovarajući prirodni lekovi.

Kako nam priroda nudi rešenje za sve, postarala se i za ovaj problem i ponudila nam mogućnost u vidu ulja divljeg origana. Ulje divljeg origana ima snažna antimikrobna svojstva i sadrži karvakrol, aktivni sastojak koji je efikasan u lečenju ešerihije koli rezistentne na lekove.

Koristi se tako što se razredi sa maslinovim, kokosovim ili bademovim uljem - na jednu kap origanovog doda se pet kapi drugog ulja.

Dozvoljeno je da unesete najviše šest kapi origanovog ulja dnevno, a terapija ne bi smela da traje duže od 10 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading