Dosta vam je uraslih dlačica? Evo brzog i jeftinog rešenja!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

06.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao da brijanje samo po sebi nije dovoljna "komplikacija" (pomislite samo na koleno koje krvari iz nevidljive posekotine, jer ste se brijali u žurbi), obično je praćeno i urastanjem dlačica. Kod mnogih žena i depiliranje izaziva dosadno urastanje dlačica po nogama i bikini zoni. Srećom postoji brzo rešenje!

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dermatolozi kažu da postoji jednostavan način da to sprečite, ako ste skloni urastanju dlaka, a ovo može da se primeni i ako se depilirate voskom.

Sve što vam je potrebno je tubica hidrokortizonske kreme (1%).

Šta treba da uradite?

Treba da namažete malu količinu na sva iziritirana mesta ili delove na kojima je izvesno da će vam urastati dlačice (znate iz iskustva verovatno: bikini zona, listovi, butine).

Kremu smete da nanosite dva puta dnevno tri do pet dana, ne duže, ali i to će biti sasvim dovoljno da sprečite urastanje dlačica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Umiruje iziritiranu kožu...

Kako deluje?

Ova krema je često deo "kućne apoteke za prvu pomoć", ne samo da umiruje iziritiranu kožu, već sprečava i oticanje, što je odlična pomoć u prevenciji uraslih dlačica.

Upravo iz tog razloga pomaže da rešite problem i ako vam je dlačica već urasla.

Još jedna prednost - košta manje od 200 dinara!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading