PERE ČAK I VEŠ: Sve namene balzama za kosu

Autor:

Lifestyle

14.09.2017

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regenerator može da posluži kao deterdžent za osetljivu odeću, ali i kao mast za vrata, imalin ili pena za brijanje

RepublikaFoto: pixabay.com
Kozmetika sa 1.000 namena

Meka, lepršava, ali poslušna kosa rezultat su korišćenja balzama za kosu, ali većina ne zna da ovo kozmetičko sredstvo ima razne namene u kući. Možete ga koristiti umesto pene za brijanje, da podmažete vrata, odstranite fleke... Srpski telegraf otkriva koje sve namene može da ima regenerator za kosu.

KREMA ZA BRIJANJE Kada vam ponestane pene ili sredstva koje koristite za brijanje nogu, poslužite se balzamom. Noge će biti vrlo glatke, a neće biti posekotina.

ŠKRIPAVA VRATA Regenerator može da bude i odlična zamena za WD-40. Stavite malu količinu u mehanizme na vratima odakle se čuje škripa i rešićete problem.

BEZBOLNO SKIDANJE FLASTERA Niko ne voli neprijatno peckanje prilikom skidanja flastera. Rešenje za ovaj problem je da utrljaje regenerator na ivice flastera pre nego što počnete sa skidanjem.

PRANJE VEŠA Ako imate vrlo osetljivu odeću, u lavor sipajte mlaku vodu i kašiku balzama. Biće dovoljno da properete stvari.

ZAGLAVLJEN PRSTEN Ukoliko se desi da više ne možete da skinete prsten sa ruke, stavite regenerator oko prstena. Zarotirajte ga nekoliko puta i pomerajte gore-dole da se regenerator dobro razmaže.

SJAJ Stavite malu količinu balzama na krpu i protrljajte po površini predmeta od nerđajućeg čelika. Na taj način će ponovo zablistati.

SKIDANJE ŠMINKE Jednostavno, namočite tupfer u balzam, pa nežno traljajte lice. Posle se temeljno umijte.

PODMAŽITE RAJSFERŠLUS Ako primetite da rajsferšlus na jakni zapinje i teško se povlači, premažite ga slojem balzama za kosu.

VISOKI SJAJ Kuhinja može da zablista ako na krpu sa malo balzama iskoristite za glancanje bele tehnike od nerđajućeg čelika kao što su frižider, mikrotalasna, šporet, rerna i sl.

ZAŠTITITE CIPELE Savršenu zaštitu od kiše i snega pružiće vam upravo balzam. Premažite obuću slojem balzama za kosu i tako ih zaštitite od svih vremenskih nepogoda. Ukoliko imate kožne cipele (ili čizme), balzam će delotvorno delovati na kožu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading